Γερμανία: Οι 3 από τους 20 διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν για το Τελ Αβίβ έγιναν γνωστοί

HΓερμανία μετά την φετινή επιτυχία της και την τέταρτη θέση του Michael Schulte, αποφάσισε από νωρίς να ακολουθήσει την ίδια συνταγή και για τη Eurovision 2019. Μάλιστα οι διεργασίες έχουν προχωρήσει τόσο, που οι 20 διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στο workshop της Κολωνίας, έχουν ήδη επιλεγεί. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, NDR, έκανε γνωστά σήμερα τα ονόματα των τριών εξ αυτών, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους Γερμανούς fans. 

Σε πλήρη εξέλιξη το “Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ”

Οι 20 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για το workshop θα ετοιμάσουν βίντεο 90 δευτερολέπτων με ζωντανή ερμηνεία τους, όπου θα συστήνονται, θα δείχνουν τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και το είδος και ύφος της μουσικής που προτιμούν να εκπροσωπούν.

Τα βίντεο αυτά θα αξιολογηθούν από την 100μελή κριτική επιτροπή των fans, αλλά και από την ειδική 20μελή επιτροπή των ειδικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αποστολής της Γερμανίας στο διαγωνισμό, Christoph Pellander, μέχρι δέκα από αυτούς θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό, Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ, που θα πραγματοποιηθεί στις δύο τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου, με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, που μετά την φετινή της απουσία επιστρέφει στο γνώριμο ρόλο της.

Οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι αποκαλύφθηκαν

Μέσα από την σελίδα του NDR για το διαγωνισμό της Eurovision στο Facebook, αποκαλύφθηκαν και οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι.

Μεταξύ αυτών συναντούμε την BB Thomaz, που συμμετείχε στο The Voice της Γερμανίας το 2017, τον  Sebastian Schub, που πέρα από ερμηνευτής είναι και συνθέτης και κάτι μας λέει ότι θα προσπαθήσει να βαδίσει στα βήματα του Michael Schulte με μία ερμηνευτική μπαλάντα και την Nicole Cross, που χαίρει ιδιαίτερης δημοφιλίας στη Γερμανία και έχει συνεργαστεί και με τη Lena, την τελευταία νικήτρια της χώρας στο διαγωνισμό.

Περιμένοντας την ανακοίνωση και των υπόλοιπων 17 συμμετεχόντων του workshop για το γερμανικό εθνικό τελικό, ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά το You Let Me Walk Alone του Michael Schulte, που έφερε τη χώρα του στην τέταρτη θέση, τερματίζοντας μια σειρά πολύ άσχημων αποτελεσμάτων στο διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *