Δυναμική η επιστροφή της Demy στην νυχτερινή Αθήνα.

Έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στο New Wave Festival και έχοντας προγραμματίσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Demy επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας θα εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia.

Η πριγκίπισσα της ελληνικής pop μουσικής συμμετείχε τον Σεπτέμβριο στο New Wave Festival 2018 με το Too Late, χαρίζοντας στην χώρα μας την τρίτη θέση  στην τελική βαθμολογική κατάταξη.  To Too Late είναι ένα καθαρόαιμο pop τραγούδι με up- tempo ρυθμούς και είναι μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου και των Arcade. Παράλληλα η Demy βρίσκεται στις προετοιμασίες των γυρισμάτων για το βίντεο κλιπ του Too Late.

Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας θα εμφανίζεται λοιπόν στο Fantasia από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού. Μαζί τους θα βρίσκονται η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Λιβάνης, οι 719, η Ανδρομάχη και ο DJ Λάχανος. Η Demy δηλώνει έτοιμη να βάλει την δική την πινελιά στο μουσικό σχήμα τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της σκηνικής της παρουσίας έχει αναλάβει ο μοναδικός Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος.

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα

Εκτός από τα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ, η Demy θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Περιμένοντας την νονά” που θα βγει στου κινηματογράφους στις αρχές Δεκεμβρίου. Επιπλέον η νεαρή καλλιτέχνις επιλέχθηκε για να ερμηνεύσει το officiall soundtrack της ταινίας, όπως έκανε και το 2017 για την ταινία “Success Story”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *