Η MyHeritage επίσημος συνεργάτης της Eurovision 2019

HMyHeritage, η κορυφαία εταιρία παγκoσμίως στην έρευνα οικογενειακής ιστορίας και ανάλυσης DNA, ανακοινώθηκε ως επίσημος συνεργάτης για τον ερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Η EBU ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα είναι ο κύριος χορηγός του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Ποια είναι η MyHeritage;

Η MyHeritage διαθέτει μια συλλογή με πάνω από 9 δισεκατομμυρίων ιστορικά αρχεία, ως αποτέλεσμα γενετικής έρευνας πάνω από 80 εκατομμυρίων χρηστών. Μέσω του τεστ DNA MyHeritage, μπορείτε να ανακαλύψετε το ιστορικό της οικογένειάς σας. Η εταιρεία θα συνεργαστεί στενά με την EBU για τη δημιουργία σχετικού με το διαγωνισμό περιεχομένου, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Ως εκ τούτου, θα γνωρίσουμε άγνωστες συνδέσεις μεταξύ των νικητών, των συμμετεχόντων και των οπαδών της Eurovision.

Η MyHeritage βρέθηκε το 2003 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η υπηρεσία διατίθεται σε περισσότερες από 42 γλώσσες από το 2015.

Ο Jon Ola Sand εκτελεστικός επιβλέπων του διαγωνισμού δήλωσε για αυτή τη συνεργασία:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσία του MyHeritage ως επίσημου συνεργάτη για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Αυτή η νέα συνεργασία ταιριάζει απόλυτα με εμάς. Υποστηρίζοντας τις βασικές μας αξίες της ποικιλομορφίας και της ένταξης, συγκεντρώνοντας διαφορετικές χώρες και εθνικότητες στο πνεύμα της ανακάλυψης και της δημιουργικότητας.

Η EBU και η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, KAN, μένει να ανακοινώσουν και τους υπόλοιπους χορηγούς της διοργάνωσης. Με ενδιαφέρον θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας της MyHeritage με την EBU.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *