Μάλτα: Ακούστε το τραγούδι της για τη Junior Eurovision 2018

HΜάλτα ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η Σουηδία στη Junior Eurovision. Με δύο νίκες τα τελευταία πέντε χρόνια και άλλες τρεις θέσεις στην πρώτη δεκάδα, δίκαια χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο πετυχημένες χώρες του διαγωνισμού. Την παράδοση αυτή καλείται να συνεχίσει η Ela Mangion, που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Μινσκ, στον προσεχή διαγωνισμό της παιδικής Eurovision στις 25 Νοεμβρίου.

Η Ela είναι 12 χρονών και αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα της να εκπροσωπήσει τη Μάλτα στη Junior Eurovision. Όπως η εκπρόσωπος του Καζακστάν Daneliya, έτσι και αυτή συμμετείχε στο New Wave Junior Festival, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση (το 2016). Πέρσι το Νοεμβρίου διαγωνίσθηκε στο EURO POP CONTEST, ανάμεσα σε νεαρούς καλλιτέχνες μεταξύ 10 και 26 ετών, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και φωνητικής από τα έξι της, ενώ γράφει ήδη και τα δικά της τραγούδια.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Μάλτα η Ela ονομάζεται Marchin’ On. Η Ela επικράτησε στον εθνικό τελικό, κερδίζοντας τη συνδυαστική ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής.

Θα μπορέσει η Ela Mangion να φέρει την τρίτη νίκη της Μάλτας στη Junior Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *