Στην Κύπρο το δημοσιογραφικό συνέδριο της EBU

Ένααπό τα πιο σημαντικά δημοσιογραφικά συνέδρια της Γιουροβίζιον θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο τον προσεχή Απρίλιο. Η μόνιμη Υπεπιτροπή Ειδήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης, EBU, αποφάσισε να οργανώσει στη Λεμεσό το Συνέδριο των Δημοσιογράφων που είναι υπεύθυνοι για την ανταλλαγή ειδήσεων, μέσω της Γιουροβίζιον. Στο ετήσιο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από εκατό δημοσιογράφοι από περισσότερες από τριάντα χώρες-μέλη της EBU.

Η απόφαση για την οργάνωση του Συνεδρίου στην Κύπρο από την Υπεπιτροπή Ειδήσεων ήταν ομόφωνη. Υποψήφιες για τη διοργάνωση ήταν, επίσης, η Αυστρία και η Νορβηγία. Η πρόταση για την Κύπρο υποβλήθηκε από το μέλος της Υπεπιτροπής, Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ, Πανίκο Χατζηπαναγή.

Το ΡΙΚ φαίνεται πως συνεχίζει δυνατά τις δημόσιες σχέσεις με τις άλλες δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις, μέλη της EBU και έτσι λίγες ημέρες πριν τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα έχει την ευκαιρία να (απο)δείξει, πόσο φιλόξενη χώρα είναι η Κύπρος, αλλά και το πόσο έτοιμη είναι να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

πηγή : ΑΠΕ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *