Η “Dream Team” έτοιμη να κατακτήσει και την Eurovision 2019

Δενείναι κρυφό ότι πέρα από πολύ καλοί επαγγελματίες, αγαπούν πολύ και το διαγωνισμό της Eurovision, τον οποίο παρακολουθούν χρόνια, είτε συμμετέχουν είτε δεν συμμετέχουν σε αυτό. Ο λόγος φυσικά για την επονομαζόμενη και “Dream Team”, που φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Eurovision 2019.

Θεωρείται από πολλούς ο μεγαλύτερος star της Ρωσίας. Εκπροσώπησε τη χώρα του το 1995 στο διαγωνισμό, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια, βρίσκεται πίσω από πολλές συμμετοχές που έχουν ξεχωρίσει. Είναι φυσικά ο Philipp Kirkorov, που γνωρίζει καλά πως να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του.

Σε θέση μάχης για τη Eurovision 2019 η Dream Team

Πάνω στην Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ένα από τα υψηλότερα κτίρια της Νέας Υόρκης, φορώντας μία μπλούζα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Vl. Putin, ο Philipp Kirkorov ουσιαστικά μας ανήγγειλε ότι η Dream Team, θα ναι παρούσα και στη Eurovision 2019. ‘Εγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram:

Η Dream Team ξεκινά την περιπέτεια της για το Μάιο, από το υψηλότερο σημείο των ΗΠΑ!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“DREAM TEAM” starts its May adventure from the highest point of the United States of America…! #DreamTeam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Филипп Киркоров (@fkirkorov) στις

Στη φωτογραφία εκτός από τον Philipp Kirkorov, είναι ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός, που ήταν και ο creative director σε όλες τις προηγούμενες προσπάθειες τους. Μαζί τους είναι κ οι Katya Guseva και Olga Alekseeva, αμφότερες γνωστές στη ρωσική βιομηχανία του θεάματος. Από το στιγμιότυπο απουσιάζει ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, που όμως ήταν από τους πρώτους που έκαναν like στη δημοσίευση και είναι σίγουρο ότι θα τον δούμε και αυτόν να ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα μέλη της Dream Team και σε αυτή τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision.

 

Το κοινό Eurovision παρελθόν του Philipp Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Ο Philipp Kirkorov και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχουν συνεργασθεί σε έξι προηγούμενες περιπτώσεις. Ξεκίνησαν το 2007 με την Λευκορωσία και το Work Your Magic. Την επόμενη χρονιά έφθασαν μια ανάσα από τη νίκη, με το Shady Lady της Ουκρανίας. Το 2013 επίσης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, με το Αζερμπαιτζάν αυτή τη φορά και το Hold Me. Το 2014 εκπροσωπούν για πρώτη φορά τη Ρωσία με το Shine. Το 2016 θα κερδίσουν την τηλεψηφοφορία και την τρίτη θέση γενικά, πάλι με τη Ρωσία και το You’re The Only One. Φέτος, εκπροσώπησαν τη Μολδαβία με το My Lucky Day. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κοινές τους συμμετοχές βρέθηκαν στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας.

dream team

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος συμμετείχε ως συνθέτης άλλες τρεις φορές στο διαγωνισμό, το 2009 για την Ελλάδα με το Σάκη Ρουβά και το This Is Our Night, το 2017 με τη Demy και το This Is Love και πάλι για τη χώρα μας, ενώ φέτος έγραψε μαζί με την Sandra Bjurman το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, X My Heart.

Ποια χώρα θα εκπροσωπήσουν στο Τελ Αβίβ;

Ο Philipp Kirkorov δεν αποσαφηνίζει με ποια χώρα θα συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό, αν και όλοι πιστεύουν ότι κατά πάσα πιθανότατα αυτή θα είναι η Ρωσία. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν έναν εκ των δύο καλλιτεχνών, που βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις στο φετινό New Wave Festival (Dan Rosin και Darya Antonyuk). Όπως ίσως θα θυμάστε, στην τρίτη θέση βρέθηκε η δική μας Demy, με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, δείτε παρακάτω την συνεργασία επί σκηνής του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Philipp Kirkorov, στο περσινό New Wave Festival:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *