Ισπανία : Τα αποτελέσματα του #Gala0 στο «Operación Triunfo 2018»

Το“Operación Triunfo 2018” , η τηλεοπτική μουσική ακαδημία της δημόσιας τηλεόρασης της Ισπανίας, RTVE, άνοιξε τις πύλες της. Πέρα από δημοσιότητα, αλλά και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο, ένας από τους διαγωνιζόμενους-σπουδαστές, θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Ξεκίνησε το “Operación Triunfo 2018”

Στο #Gala0 οι 18 υποψήφιοι, αφού ερμήνευσαν ένα γνωστό τραγούδι, διεκδίκησαν μία από τις 16 διαθέσιμες θέσεις της ακαδημίας, με δύο συμμετέχοντες να αποχαιρετούν το σόου με το καλημέρα.

Παρουσιαστής του «Operación Triunfo 2018, είναι ο Roberto Leal, ο οποίος βρίσκονταν σε αυτή τη θέση και πέρσι. Η βραδιά ξεκίνησε με τους περσινούς σπουδαστές της ακαδημίας, που ερμήνευσαν το Camina, την κοινή τους επιτυχία. Ανάμεσα τους ήταν και η Amaia με τον Alfred, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ισπανία στη Eurovision 2018, με την αισθαντική μπαλάντα τους Tu canción.

Στη συνέχεια οι 18 διαγωνιζόμενοι εμφανίσθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Manuel Martos, Joe Pérez-Orive και Ana Torroja, προσπαθώντας να τους εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

OT 2018 ipopsifioi

Οι εμφανίσεις των 18 σπουδαστών στο #Gala0

  1. Marilia – Piel Canela (Eydie Gormé)
  2. Damion – What do you mean? (Justin Bieber)
  3. Julia – Vuelves (Rozalén)
  4. Famous – Faith (Stevie Wonder ft. Ariana Grande
  5. Natalia – Crazy (Gnarls Barkley)
  6. Rodrigo – El sitio de mi recreo (Antonio Vega)
  7. María – Cry to Me (Solomon Burke)
  8. Carlos Right – Cómo mirarte (by Sebastián Yatra)  
  9. Alba Reche – Dangerous Woman (Ariana Grande)
  10. Alfonso – Pégate (Ricky Martin)
  11. Noelia – River (Bishop Briggs)
  12. Dave – Sea (Jorge Drexler)
  13. Sabela – Bachata Rosa (Juan Luis Guerra)
  14. Miki – Prefiero (Antílopez)
  15. Luis – Carita de buena (Efecto Pasillo)
  16. Marta – Superstar (Jamelia)
  17. Joan Garrido – Let’s Stay Together (Al Green)
  18. África – Tuyo (Rodrigo Amarante)

Οι πρώτες αποχωρήσεις στο Operación Triunfo 2018

Μετά το πέρας των εμφανίσεων των επίδοξων τραγουδιστών, η κριτική επιτροπή έδωσε το πράσινο φως στους 12 απ΄τους 18 υποψηφίους. Έξι παίκτες όμως (Rodrigo, María, LuisCarlos RightSabela, Damionπερίμεναν λίγο ακόμα, για να μάθουν αν θα μπούνε τελικά στη μουσική ακαδημία ή όχι.

Η κριτική επιτροπή στη συνέχεια έσωσε τους María και Damion, ενώ οι καθηγητές της ακαδημίας έσωσαν την  Sabela. Οι τρεις εναπομείναντες υποψήφιοι προς αποχώρηση, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, που αποφάσισε να σώσει τον Carlos Right.

Συνεπώς οι δύο πρώτοι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν από το Operación Triunfo 2018, ήταν ο Luis και ο Rodrigo. Ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα, ειδικά για τον πρώτο, που είχε 77.000 ακολούθους στον λογαριασμό του στο Instagram και θα περίμενε κανείς, να σωθεί τουλάχιστον από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι 16 που τα κατάφεραν να παραμείνουν στο σόου, ξεκινούν πλέον τα μαθήματα στην ακαδημία, αλλά και τη διαβίωση τους στο σπίτι του Operación Triunfo, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν την καθημερινότητα τους 24 ώρες το 24ωρο.

Το Operación Triunfo 2018 μόλις ξεκίνησε. Θα ακολουθήσουν 12 συναρπαστικές εβδομάδες, με αντίστοιχα live shows, αποχωρήσεις, συγκινήσεις, έρωτες και όλα τα συναφή που κάνουν ένα ριάλιτι πετυχημένο. Φυσικά κάπου εκεί λίγο πριν το τέλος, θα πραγματοποιηθεί και το Eurovision Gala, μέσω του οποίου η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, θα επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε την φετινή τους συμμετοχή με την Amaia και τον Alfred:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *