Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala1 στο “Operación Triunfo 2018”

Οι16 διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν τη θέση τους στη μουσική ακαδημία του Operación Triunfo 2018, μπήκαν πλέον στο κυρίως διαγωνιστικό μέρος. Το σόου ταλέντων μέσα από το οποίο αποφάσισε και αυτή τη χρονιά η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE, να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης το πρώτο διαγωνιστικό του Gala και έτσι πλέον έχουμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση.

To #Gala1 του Operación Triunfo 2018

Με μεγάλη τηλεθέαση πραγματοποιήθηκε το #Gala1 που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, αφού πάνω από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στη δημόσια τηλεόραση για να το παρακολουθήσουν. Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας διαγωνίσθηκαν αυτή τη φορά σε ντουέτα.

Η βραδιά ξεκίνησε με όλους τους διαγωνιζόμενους να ερμηνεύουν το This Is Me, το soundtrack της ταινίας The Greatest Showman και το κοινό να δείχνει με τις αντιδράσεις του, τους αγαπημένους του.

Οι εμφανίσεις των 16 σπουδαστών στο #Gala1

Όπως σας είπαμε παραπάνω, χθες οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίσθηκαν σε ντουέτα.

  1. Carlos Right & ΜΙΚΙ – EL ATAQUE DE LAS CHICAS COCODRILO
  2. Damion & África – PERFECT 
  3. Alfonso & Sabela – ECHAME A CULPA
  4. Dave & Marilia – ALSONSINA Y EL MAR
  5. Alba Reche & Noelia – RESPECT 
  6. Marta & Maria – ELLA
  7. Joan Garrido & Julia – VUELVO A VERTE
  8. Famous & Natalia – FEEL IT STILL

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ερμηνεία και των 16 σπουδαστών, ο παρουσιαστής του Operación Triunfo, Roberto Leal, ανακοίνωση τον πιο δημοφιλή διαγωνιζόμενο, που αυτομάτως προκρίθηκε για το επόμενο Gala. Η πιο δημοφιλής σπουδάστρια για αυτή την εβδομάδα ήταν η Noelia, που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την θέλουν ως μία από τα φαβορί του σόου ταλέντων.

Στη συνέχεια η τριμελής κριτική επιτροπή ( Manuel Martos, Joe Pérez-Orive και Ana Torroja), υπέδειξε τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν οι África, Joan Garrido, Alfonso και  Sabela. 

Η África διασώθηκε στη συνέχεια από τους καθηγητές της ακαδημίας, ενώ ο Joan Garrido γλίτωσε την υποψηφιότητα χάρις στην ψήφο των συμμαθητών του.

Alfonso Sabela

Αυτό σημαίνει ότι οι Alfonso και Sabela που τραγούδησαν και μαζί ως ντουέτο στο χθεσινό Gala, θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό πλέον έχει την τελική απόφαση για τον διαγωνιζόμενο που θα αποχωρήσει. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο #Gala2.

Μέσα από το Operación Triunfo περνά ο δρόμος για τη Eurovision 2019

Η Ισπανία όπως και πέρσι θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της στο Διαγωνισμό της Eurovision, μέσα από το Operación Triunfo. Μια εβδομάδα πριν τον τελικό του σόου, οι σπουδαστές της ακαδημίας θα διαγωνισθούν, ερμηνεύοντας νέα τραγούδια που θα έχουν γραφεί ειδικά για αυτό το σκοπό, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Τελ Αβίβ. Με αυτό τον τρόπο πέρσι την Ισπανία εκπροσώπησαν οι Amaia και Alfred.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους φετινούς σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *