«Μικραίνει» η σκηνή της Eurovision;

Καθώς οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της Eurovision 2019 άρχισαν πυρετωδώς με διάφορες χώρες να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες επιλογής της συμμετοχής τους, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια από την οικοδέσποινα χώρα.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα ανακοινώθηκε επίσημα πως η οικοδέσποινα πόλη θα είναι το Τελ Αβίβ, ενώ η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Expo Tel Aviv (International Convention Center). Έκτοτε, οι ανησυχίες ήταν πολλές λόγω χωρητικότητας του κέντρου – γύρω στις 10.000 θέσεις, από τις οποίες οι περισσότερες θα παραλείπονταν για την κατασκευή της σκηνής, των όλων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, και για χάριν της EBU, αφήνοντας έτσι 4000 θέσεις διαθέσιμες για το κοινό.  Οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού ήταν άμεσες, όπως να μεταφερθεί το Green Room σε πλησιέστερο κτήριο, ενώ σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σκηνή φαίνεται να «μικραίνει» σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι σκέφτονται όπως αξιοποιήσουν τους εξωτερικούς χώρους του κέντρου για τα δωμάτια προετοιμασίας των αποστολών, αλλά και για τις διασκέψεις τύπου.

 

Τα τελευταία χρόνια, ο διαγωνισμός γίνεται ολοένα και περισσότερο δημοφιλής ανά το παγκόσμιο, ενώ η ίδια η σκηνή αποτελούσε ορόσημο της εκάστοτε διοργάνωσης, με τους διοργανωτές να επενδύουν αρκετά χρήματα σε αυτήν. Θεωρείτε πως η προσέγγιση για μια μικρότερη σκηνή θα επηρεάσει την φετινή διοργάνωση, αλλά και την μελλοντική πορεία του διαγωνισμού;

Πηγή: eurovoxx.net

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *