Νορβηγία: Επιλέγει για το Τελ Αβίβ στις 2 Μαρτίου

Hδημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, NRK, θα επιλέξει και φέτος μέσα από το Melodi Grand Prix τον εκπρόσωπο της στο Διαγωνισμό της Eurovision. Η επιλογή θα γίνει στις 2 Μαρτίου στο Oslo Spectrum.

Mε το Melodi Grand Prix θα επιλέξει και αυτή της τη συμμετοχή η NRK. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νορβηγία που συμμετέχει στο διαγωνισμό από το 1960 έχει επιλέξει όλες της τις συμμετοχές μέσω του MGP. Η μοναδική φορά που αυτό δεν συνέβη ήταν το 1991, όταν θεωρήθηκε πως το επίπεδο των συμμετοχών που υποβλήθηκαν ήταν πολύ χαμηλό.

Πάνω από 1.000 τραγούδια έχουν υποβληθεί για να διαγωνιστούν στο Melodi Grand Prix 2019, με μόλις 10 να περνάν στον ζωντανό τελικό. Οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στις 2 Μαρτίου στο Oslo Spectrum, θα αποκαλυφθούν σε συνέντευξη Τύπου στις 25 Ιανουαρίου.

Φέτος ο Alexander Rybak επέστρεψε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για να εκπροσωπήσει τη χώρα του για δεύτερη φορά. Κατετάγη 15ος στον Μεγάλο Τελικό με το τραγούδι του That’s How You Write A Song. Το 2009, έδωσε στη Νορβηγία την τελευταία της νίκη με το Fairytale.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *