Σουηδία: 2.295 συμμετοχές κατατέθηκαν για το Melodifestivalen 2019

Θεωρείται από πολλούς η μικρή Eurovision, ο καλύτερος εθνικός τελικός της σεζόν. Μετά την περσινή κατά γενική ομολογία μέτρια χρονιά του, κάτι που φάνηκε και στους πίνακες τηλεθέασης, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, ελπίζει ότι το Melodifestivalen θα επιστρέφει δριμύτερο το 2019. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει λήξει και τώρα οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στα 2.295 τραγούδια που υποβλήθηκαν αυτά που θα διαγωνισθούν για τη σουηδική εκπροσώπηση στο Τελ Αβίβ.

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε σημαντική μείωση του ενδιαφέροντος, αφού πέρσι υποβλήθηκαν 476 περισσότερα τραγούδια σε σχέση με φέτος. Μπορεί αυτή η μείωση να φαίνεται μεγάλη, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι 2.295 συμμετοχές είναι πολύ περισσότερες, από όσες κατατίθενται στους εθνικούς τελικούς όλων των άλλων χωρών.

Τα ονόματα των 28 υποψηφίων του Melodifestivalen 2019 θα ανακοινωθούν μέσα στο Νοέμβριο, ενώ ακόμα άγνωστοι παραμένουν οι παρουσιαστές του. Η διάθεση για τα εισιτήρια του Melodifestivalen 2019, θα ξεκινήσει  στις 31 Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, ο σουηδικός εθνικός τελικός θα περιλαμβάνει τέσσερις ημιτελικούς, ένα γύρο δεύτερης ευκαιρίας και τον μεγάλο τελικό. Το Melodifestivalen θα ταξιδέψει και φέτος σε όλη τη Σουηδία, αναζητώντας το τραγούδι που θα τους φέρει την έβδομη νίκη στη Eurovision.

Οι ημερομηνίες και οι πόλης διεξαγωγής του Melodifestivalen 2019

Πρώτος Ημιτελικός
2 Φεβρουαρίου 2019
Scandinavium
Gothenburg

Δεύτερος Ημιτελικός
9 Φεβρουαρίου 2019
Malmö Arena
Malmö

Τρίτος Ημιτελικός
16 Φεβρουαρίου 2019
Tegera Arena
Leksand

Τέταρτος Ημιτελικός
23 Φεβρουαρίου 2019
Sparbanken Arena
Lidköping

Δεύτερη Ευκαιρία
2 Μαρτίου 2019
Nyköpings Arena
Nyköping

Μεγάλος Τελικός
9 Μαρτίου 2019
Friends Arena
Stockholm

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι The Lovers of Valdaro, βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους 28 υποψήφιους των ημιτελικών του Melodifestivalen 2019, μετά την πρόκριση τους από τον μουσικό διαγωνισμού «P4 Nästa», για νέα ταλέντα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *