Eurovision In Concert 2019 : Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων

Στις 6 Απριλίου θα διοργανωθεί το μεγαλύτερο Eurovision promo event, στο Άμστερνταμ, το Eurovision In Concert. Σήμερα οι διοργανωτές του event ανακοίνωσαν ότι η προπώληση των εισιτηρίων, θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, το EIC 2019 που φέτος πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο AFAS LIVE. Έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για συναυλίες, χωρητικότητας 6.000 ατόμων.

Εκτός από τις ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων, σήμερα αποκαλύφθηκε μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια του EIC 2019. Για μία ακόμα χρονιά την παρουσίαση του θα αναλάβει ο Cornald Maas. Μαζί του θα είναι η Marlayne Sahupala, που εκπροσώπησε την Ολλανδία με το τραγούδι One Good Reason (όγδοη θέση) στην τελευταία Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, το 1999. Η Marlayne θα αντικαταστήσει την Edsilia Rombley που επίσης εκπροσώπησε την Ολλανδία στις Eurovision του 1998 και 2007.

Η online πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στις 11.00 ώρα Ελλάδος μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ticketmaster.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2019, το Eurovision In Concert αναμένεται να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των καλλιτεχνών που θα διαγωνισθούν στη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί λίγε ημέρες μετά στο Τελ Αβίβ.

Παρακάτω δείτε ένα recap με τις εμφανίσεις των 23 συμμετεχόντων στο EIC 2018:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *