Eurovision In Concert 2019 : Στις 6 Απριλίου στο AFAS LIVE για δεύτερη χρονιά

Φαίνεται ότι οι διοργανωτές του Eurovision In Concert, του μεγαλύτερου promo event του διαγωνισμού, που λαμβάνει χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια λίγες ημέρες προτού οι αποστολές ξεκινήσουν τις πρόβες τους στην πόλη που φιλοξενεί κάθε χρόνο την διοργάνωση, ανακοίνωσαν ότι το EIC 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο AFAS LIVE για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το AFAS LIVE έχει χωρητικότητα 6.000 θέσεων και φέτος φιλοξένησε το EIC 2018, που γιόρταζε τα δέκα χρόνια ζωής του. 32 από τους 43 διαγωνιζόμενους έδωσαν το παρών και ερμήνευσαν ζωντανά τις συμμετοχές τους, μπροστά σε ένα ενθουσιώδη κοινό.

Eurovision In Concert 2018

Καινούριο logo για το Eurovision In Concert

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η Junior Eurovision το 2012. Εκτός όμως από την ημερομηνία και τον χώρο που θα φιλοξενήσει το EIC 2019, οι διοργανωτές αποκάλυψαν και το καινούριο logo της συναυλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Here it is: the logo for Eurovision in Concert 2019! What do you think of it? 😉 And yes.. AFAS Live will be our venue again..😉. News about ticket sales coming up soon! #EiC2019 #eurovision #songfestival #eurovisioninconcert #amsterdam #logo #event #concert #promo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EurovisioninConcert (@eurovision_in_concert) στις

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες λεπτομέρειες, όπως το πότε θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων κλπ.

Παρακάτω δείτε τη SuRie στο EIC 2018, να ερμηνεύει μαζί με τον Jean-Karl Lucas των Madame Monsieur, την συμμετοχή της Γαλλίας στο φετινό διαγωνισμό, Mercy.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *