“Tomame” – Έρχεται το επόμενο single της Ελένης Φουρέιρα!

Μετά την θρίαμβο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και την μεγάλη επιτυχία των singles “Fuego” και “Caramela”, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία του επόμενου της single με τίτλο “Tómame”. Πότε όμως θα ακούσουμε το νέο της τραγούδι;

Το Tómame και οι προετοιμασίες για το βίντεοκλιπ

Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της στο Daily Kous Kous, η εκρηκτική performer αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το νέο της τραγούδι. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έχω μεγάλη χαρά. Έρχεται το καινούργιο μου single που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης από την Sony International και την Panik Records. To κομμάτι είναι καταπληκτικό. Λέγεται Tómame και έχει στίχους στα αγγλικά και στα ισπανικά. Είναι από τον υπέροχο μου Alex Papaconstantinou και τον Teddy. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι οι άνθρωποι που μου δώσανε την μεγάλη επιτυχία του Fuego. Έχει ρυθμούς reggeaton και νομίζω θα το λατρέψετε”

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για το βίντεο κλιπ. Η γνωστή show woman δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram αποκαλύπτοντας μας ένα κομμάτι από την χορογραφία, υπεύθυνη της οποίας φαίνεται να είναι η Chali Jennings, η σκηνοθέτης της φετινής μας ελληνικής αποστολής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

TOMAME choreography is killing me … #mychoreographerisakiller @chalijennings #tomame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Ακούστε ένα μικρό απόσπασμα εδώ:

Το Tómame κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Sony Music και τηνPanik Records.

Το Fuego ξανά στην κορυφή

Ενώ η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τις sold-out εμφανίσεις στην Ευρώπη, το Fuego αγγίζει για ακόμη μια φορά την κορυφή στην Ισπανία! Πιο συγκεκριμένα, το διπλά πλατινένιο της single έφτασε στην πρώτη θέση Los40 chart!

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στα Los40 Music Awards 2018, στις 2 Νοεμβρίου, στην Μαδρίτη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *