Αλβανία: Με αλλαγές το Festivali i Këngës 2018

Στις εγκαταστάσεις του Radio Tirana, του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Αλβανίας, RTSH, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Festivali i Këngës 57. Με το σύνθημα «Eja në Festival» (Ελάτε στο Φεστιβάλ), η βασική ομάδα του φεστιβάλ έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση στη χώρα.

Ο Martin Leka, διευθυντής του Φεστιβάλ, εισήγαγε ως καλλιτεχνικό σκηνοθέτη, τη σοπράνο Inva Mula και τον παραγωγό μουσικής και συνθέτη Sokol Marsi. Διευθυντής του 57ου Φεστιβάλ θα είναι ο Bledi Laço και ο σεναριογράφος Pandi Laço.

Η Inva Mula, στη συνέχεια, αποκάλυψε, ότι οι τρεις νύχτες του φεστιβάλ θα είναι εντελώς διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος τα 22 κομμάτια δεν θα παρουσιαστούν εκ των προτέρων, αλλά θα ακουστούν για πρώτη φορά τις νύχτες του ίδιου του Φεστιβάλ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Το Festivali i Këngës 57  θα λάβει χώρα στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Περσινός νικητής του Φεστιβάλ ήταν ο Eugent Bushpepa με το τραγούδι «Mall», ο οποίος κατάφερε να φτάσει στην αξιοσέβαστη 11η θέση του Μεγάλου Τελικού, με 184 βαθμούς.

Πως σας φαίνεται αυτή αλλαγή; Πιστεύετε θα προσθέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ιστορικό αυτό Φεστιβάλ; Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *