Αυστραλία: Μεγάλα σχέδια για τον πρώτο εθνικό τελικό – “Australia Decides”

Hδημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS, ανακοίνωσε χθες την διεξαγωγή του πρώτου εθνικού τελικού για την ανάδειξη της συμμετοχής και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την Αυστραλία στη Eurovision 2019.

Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση συνοδεύθηκε από ένα ειδικό event, που πραγματοποιήθηκε στο Γκολντ Κόουστ, την πόλη που θα φιλοξενήσει το Eurovision: Australia Decides, στις 9 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις τοπικές αρχές της πόλης, αλλά και το SBS. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος της πόλης, η περιφερειακή κυβέρνηση του Κούινσλαντ, ο αρχηγός αποστολής της Αυστραλίας στο διαγωνισμό, ο γενικός διευθυντής του SBS, αλλά και οι παρουσιαστές του Australia Decides,  Myf Warhurst και Joel Creasey που θα σχολιάσουν το διαγωνισμό για λογαριασμό του SBS το Μάιο από το Τελ Αβίβ.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών, από ενδιαφερόμενους δημιουργούς, που κατοικούν στην Αυστραλία ή έχουν αυστραλιανή υπηκοότητα.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η Dami Im, που κατέχει το ρεκόρ καλύτερης θέσης μέχρι στιγμής στο διαγωνισμό, αφού το 2016 ήταν δεύτερη με το Sound Of Silence. Η Dami Im ερμήνευσε με τη συνοδεία μόνο του πιάνου το τραγούδι της και για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τη φωνή της.

Dami Im at the launch of Eurovision – Australia Decides

Dami Im with a solo version of 'Sounds Of Silence' at the launch of Eurovision – Australia Decides.To find out more about #Eurovision #AusDecides, head here: https://bit.ly/2A8Q4xn

Geplaatst door SBS Australia op Zondag 14 oktober 2018

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Dami Im SBS

Parousiastes Australia Decides

BS Australia Decides Gold Coast

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *