Γαλλία: Οι Madame Monsieur σχολιαστές της Junior Eurovision 2018

Οιπροετοιμασίες για την Junior Eurovision στο Μινσκ έχουν ξεκινήσει, με τη δημοσίευση τραγουδιών και μουσικών βίντεο να συνεχίζεται πυρετωδώς. Παρόλα αυτά, η Γαλλία, που κάνει μια απροσδόκητη επιστροφή φέτος, μετά από 14 χρόνια, έχει παραμείνει σιωπηλή σε ότι αφορά τον καλλιτέχνη και το τραγούδι.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα το όνομα του/της εκπροσώπου, το France 2, το κανάλι που θα μεταδώσει τον Διαγωνισμό, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο σχολιαστής της Eurovision, Stéphane Bern, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνος του, μιας και ανακοινώθηκε, επίσης, πως οι εκπρόσωποι της Γαλλίας στην Eurovision 2018, Madame Monsieur, θα τον συνοδέψουν στη Λευκορωσία. Κατά τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε παράδοση για το γαλλικό κανάλι να ζητάει από πρώην συμμετέχοντες να σχολιάσουν τη Eurovision. Φημολογείται ότι ζητήθηκε από τους Madame Monsieur να αναλάβουν τον σχολιασμό της Junior Eurovision, αφού ο Γαλλο-ισραηλινός Amir(Γαλλία – Eurovision 2016) είναι ο πιο πιθανός στο να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για τη Eurovision 2019.

Στέλνοντας μια πραγματικά ιδιαίτερη ομάδα σχολιαστών στην Junior Eurovision και μεταδίδοντας το γεγονός στο κύριο κανάλι, μπορεί κανείς να πει ότι η France Télévisions λαμβάνει σοβαρά την επιστροφή της. Μένει, λοιπόν, να μάθουμε ποιο νεαρό ταλέντο θα σηκώσει την τρικολόρ στο Μινσκ στις 25 Νοεμβρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *