Γερμανία: Εκτός εθνικού τελικού και ο Thilo Berndt

Μετά την δημοσιοποίηση της απόρριψης από τους φιναλίστ του γερμανικού εθνικού τελικού, της ομογενούς Dimi Rompos και της Nina Kutschera, αλλά και της οικειοθελούς αποχώρησης από τη διαδικασία του Sebastian Schub, άλλος ένας υποψήφιος αποκάλυψε μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα ότι δεν είναι στους φιναλίστ. 

Πρόκειται για τον Thilo Berndt που ενώ είχε επιλεγεί στο τοπ20, που εκλήθη στο workshop, δεν θα είναι στους 6-8 φιναλίστ που θα βρεθούν στα Song Writing Camps, όπου με καταξιωμένους δημιουργούς θα δουλέψουν στα τραγούδια με τα οποία θα συμμετέχουν στο «Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ». Ο Thilo αναφέρει για τον αποκλεισμό του:

Ενημερώθηκα πριν από λίγες ημέρες ότι δυστυχώς δεν προκρίθηκα στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Δεν είμαι απογοητευμένος όπως θα πίστευα. Φυσικά, ήλπιζα ότι η συμμετοχή μου στην επίσημη επιλογή της συμμετοχής μας θα μου άνοιγε πόρτες και θα διεύρυνα την απήχηση μου. Όπως και να χει είμαι ικανοποιημένος που τα κατάφερα μέχρι τους 20 από πάνω από 1.000 υποψηφίους και ευχαριστώ την παραγωγή για την φροντίδα που μου έδειξε στο workshop και για τη δυνατότητα που μου έδωσε σαν καλλιτέχνη.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα πραγματοποιηθεί ο γερμανικός τελικός, αν και αναμένεται όπως και πέρσι να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο. Την τελική απόφαση θα τη λάβει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι δύο κριτικές επιτροπές (η 20μελής επιτροπή των ειδικών και η 100μελής επιτροπή των fans).

Το format που χρησιμοποιεί για την επιλογή της συμμετοχής της η Γερμανία, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε για την επιλογή του Michael Schulte  και του Never Walk Alone, που έφερε τη Γερμανία στην τέταρτη θέση, μετά από μια σειρά ετών που βρίσκονταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *