Γερμανία: Ο Michael Schulte στο πλευρό υποψηφίου του The Voice, που διαγωνίσθηκε με το You Let Me Walk Alone

Μιαπολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη είδαμε να εξελίσσεται στο πλατό του γερμανικού The Voice. Ο Michael Schulte,  ο φετινός εκπρόσωπος της Γερμανίας στη Eurovision,  βρέθηκε στο family room του δημοφιλούς talent show υποστηρίζοντας τον  Fabian Riaz, που διαγωνίζονταν στα blind auditions με το You Let Me Walk Alone, το τραγούδι που έφερε στην τέταρτη θέση τη Γερμανία μετά από πολλά χρόνια αποτυχιών.

Ο Fabian Riaz συνδέεται φιλικά με τονMichael Schulte, αλλά η σχέση του με τη Eurovision δεν σταματά εδώ. Πριν δύο εβδομάδες αρραβωνιάστηκε την Jamie-Lee, που εκπροσώπησε επίσης τη Γερμανία στο Διαγωνισμό της Eurovision το 2016, μετά τη νίκη της στο The Voice της Γερμανίας, με το τραγούδι Ghost, καταλαμβάνοντας την 26η θέση.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την ερμηνεία του Fabian Riaz και γύρισαν και οι τέσσερις τις καρέκλες τους για να τον διεκδικήσουν στην ομάδα τους. Όλοι τους ανέφεραν ότι τους μετέφερε το συναίσθημα του τραγουδιού, ακριβώς όπως όταν το ακούν από τον Michael Schulte. Εκείνη τη στιγμή προς έκπληξη όλων, εμφανίσθηκε ο Michael και τραγούδησαν σε ντουέτο το You Let Me Walk Alone, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα κοινού και κριτών.

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο παρακάτω:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *