Γερμανία: Ο Sebastian Schub αποχωρεί από το Workshop

Ήταν ένας από τους 20 τυχερούς υποψήφιους που κλήθηκαν να συμμετέχουν στη φάση του Workshop στη Κολωνία. Μόλις χθες, ο γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποκάλυψε πως ο νεαρός τραγουδιστής-συνθέτης Sebastian Schub θα αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, στο Workshop επιλέχθηκαν να συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες από τους 1.000 που αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εκπροσώπηση της χώρας στο Τελ Αβίβ. Ανάμεσα τους και ο Sebastian που, όμως, αναγκάζεται να αφήσει στη μέση τη διαδικασία λόγω περιορισμένου χρόνου,όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:

Αμέσως μετά τη διαδικασία του Workshop στη Κολωνία προέκυψαν άλλα διάφορα project, οπότε δεν έχω το χρόνο να συμμετέχω στον Γερμανικό εθνικό τελικό. Αναμφίβολα θα ήταν μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω τη Γερμανία στο Τελ Αβίβ. Εύχομαι καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά.

Άμεση αντίδραση είχαμε από πλευράς των διοργανωτών, με τον συντονιστή Thomas Schreiber να αναφέρει:

Καταλαβαίνουμε πως δέχεται προτάσεις για δουλεία τις οποίες απλά δε μπορεί να αγνοήσει. Σίγουρα στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά με τον Sebastian. Πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο και συμπαθητικό παιδί, που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά.

Τώρα, οι 19 υπόλοιποι καλλιτέχνες θα παλέψουν για τα 6 με 8 εισιτήρια που θα δοθούν για τη τελική βραδιά. Άγνωστό είναι ακόμα το αν θα καλύψει ένας καινούριος υποψήφιος το κενό που άφησε η αποχώρηση του Sebastian. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά αναμένονται μέσα στον επόμενο μήνα.

Ανυπομονείτε να μάθετε τον διάδοχο του Michael Shulte; Ποιόν έχετε ξεχωρίσει μέχρι στιγμής; 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *