Γερμανία: Ποιοι είναι οι επόμενοι 3 διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν στο workshop

Hδημόσια τηλεόραση της Γερμανίας μετά την ανακοίνωση των πρώτων τριών διαγωνιζόμενων που προκρίθηκαν στο workshop, σήμερα πάλι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για τη Eurovision, μας αποκάλυψε ακόμη τρεις από τους συνολικά 20, που συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα βρεθούν στο Τελ Αβίβ τον επόμενο Μάιο.

Τρεις ακόμα λαμπεροί υποψήφιοι για τη Γερμανία στη Eurovision 2019

Όπως και οι πρώτοι συμμετέχοντες που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και έτσι και αυτοί που αποκαλύφθηκαν σήμερα, είναι νέοι καλλιτέχνες, αρκετά δημοφιλείς ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Οι τρεις υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι η Nina Kutschera που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice της Γερμανίας το 2011, η Dimi Rompos που επίσης συμμετείχε στο The Voice το 2017 και έφθασε μέχρι τα ημιτελικά και τέλος ο Daniel Schuhmacher ο οποίος ήταν ο νικητής του Superstar το 2009.

Σε πλήρη εξέλιξη το “Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ”

Οι 20 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για το workshop θα ετοιμάσουν βίντεο 90 δευτερολέπτων με ζωντανή ερμηνεία τους, όπου θα συστήνονται, θα δείχνουν τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και το είδος και ύφος της μουσικής που προτιμούν να εκπροσωπούν.

Τα βίντεο αυτά θα αξιολογηθούν από την 100μελή κριτική επιτροπή των fans, αλλά και από την ειδική 20μελή επιτροπή των ειδικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αποστολής της Γερμανίας στο διαγωνισμό, Christoph Pellander, μέχρι δέκα από αυτούς θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό, Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ, που θα πραγματοποιηθεί στις δύο τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου, με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, που μετά την φετινή της απουσία επιστρέφει στο γνώριμο ρόλο της.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για όλα τα νέα της γερμανικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *