Γεωργία: Οι οντισιόν για το Georgia’s Star ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου

Η αναζήτηση για τον επόμενο συμμετέχοντα της Γεωργίας για τον διαγωνισμό της Eurovision του 2019 θα ξεκινήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ο πρώτος γύρος των οντισιόν θα διεξαχθεί στην Τυφλίδα στις 27 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οντισιόν και σε άλλες πόλεις της Γεωργίας. Το show θα αρχίσει να προβάλλεται την 1η Ιανουαρίου, με εβδομαδιαίες εκπομπές που θα καθορίσουν τον νικητή του Georgia’s Star.

Υπάρχει ήδη μια σύνδεση του Georgia’s Star με τον διαγωνισμό της Eurovision. Ο νικητής της τέταρτης σεζόν, Nodiko Tatishvili και η νικήτρια της πέμπτης σεζόν Sopho Gelovani εκπροσώπησαν τη Γεωργία το 2013 με το τραγούδι “Waterfall“. Τερμάτισαν στην 15η θέση με 50 πόντους. Η Γεωργία είναι η τέταρτη χώρα που επιλέγει τον εκπρόσωπο της Eurovision μέσω talent show, μετά τη Μάλτα, το Ισραήλ και την Ισπανία.

Η τελευταία απόπειρα της Γεωργίας ήταν το 2018 με το “For You” των Ethno-Jazz Band Iriao. Το τραγούδι τερμάτισε στην τελευταία θέση του δεύτερου ημιτελικού στη Λισαβόνα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η Γεωργία απέτυχε να προκριθεί και η χειρότερη θέση της Γεωργίας στον διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *