Γιάννα Τερζή Κάρμα – Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της!

Γιάννα Τερζή Κάρμα – Τι ακολουθεί μετά το “Όνειρο Μου”; Θα καταφέρει το “Κάρμα” να διαδεχθεί επάξια την τελευταία της επιτυχία;

Γιάννα Τερζή Κάρμα

Η ομάδα που δημιούργησε το τραγούδι

Με φρέσκο αέρα και συγκεκριμένα με φρέσκια μουσική επιστρέφει η Γιάννα Τερζή. Πιο αναλυτικά, η γνωστή τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό δουλεύει πάνω σε ένα νέο project για την προώθηση του νέου της single με τίτλο “Κάρμα“. Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει για άλλη μια φορά η ίδια αλλά αυτή την φορά σε συνεργασία με τον Teo Πουζμπούρη.

Τον νεαρό συνθέτη τον γνωρίζουμε από το συγκρότημα Freaky Fortune και τo boy-band αυτό εκπροσώπησε την χώρα μας μαζί με τον Riskykidd και το τραγούδι “Rise-Up”. Η συμμετοχή τους κατάφερε να συγκεντρώσει 35 πόντους και να τερματίσει στην 20η θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.

Το νέο της single “Κάρμα”

Γιάννα Τερζή Κάρμα

Το νέο single της Γιάννας Τερζή πρόκειται για μια επάξια διαδοχή του “Όνειρο Μου”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ μακριά από το στυλ του προηγούμενου της single αλλά και πάλι η φετινή μας εκπρόσωπος δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Τόσο η ιδιαίτερη χροιά όσο και η δυναμική που κρύβει η φωνή της, είναι τα στοιχεία που κλέβουν τις εντυπώσεις και κάνουν το “Κάρμα” ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια, που θα ακούμε και θα ξανά ακούμε τον φετινό χειμώνα.

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε μια εντυπωσιακή χορογραφία με την οποία η Γιάννα Τερζή μας συστήνει την νέα της επιτυχία. Πως να σου το εξηγήσω ότι δίνεις θα έρθει πίσω…  Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να τρέξει μια καμπάνια μέσω του καινούργιου της music video για την καταπολέμηση του bullying.

Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της, η πασίγνωστη eurostar δήλωσε:

“Γράφτηκε από Teo Pouzbouris και εμένα, εμπνευσμένο ως ένα Anti-Bullying τραγούδι! Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εμείς!”

Η νέα δισκογραφική στέγη της Γιάννας Τερζή

Μετά την συμμετοχή της στην eurovision, η οποία δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, η Γιάννα Τερζή αποφάσισε να αλλάξει δισκογραφική εταιρεία, η οποία θα την συνοδεύσει στα επόμενα μουσικά της βήματα. Ο λόγος για την MINOS EMI/ UNIVERSAL, η οποία “στεγάζει” eurostars όπως η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Το Κάρμα στα αγγλικά

Μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη για το κοινό που την υποστηρίζει. Πιο συγκεκριμένα μαζί με την ελληνική εκδοχή κυκλοφόρησε και την μια αγγλική με τίτλο “Karma“. Σημειώνεται πως και στο english version η Γιάννα Τερζή παραμένει πιστή στην κεντρική θεματική του single.

Κρύβεις την πληγή μα φαίνεται το τραύμα, στην ζωή αυτή όλα είναι κάρμα…

Πως σας φαίνεται το νέο τραγούδι της Γιάννας Τερζή; Θα ανήκει ανάμεσα στις επιτυχίες του φετινού χειμώνα;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *