Εσθονία: Μόνο 24 τραγούδια έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής για το Eesti Laul 2019

Μόνο 24 τραγούδια έχουν υποβληθεί στη δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας, ETV, για τον εθνικό τελικό της χώρας Eesti Laul 2019, με την προθεσμία κατάθεσης συμμετοχών να κλείνει στις 6 Νοεμβρίου.

Ο νέος παραγωγός του Eesti Laul, Tomi Rahula απευθυνόμενος στους ενδιαφερόμενους δημιουργούς, θέλοντας να τους παρακινήσει να στείλουν τα υποψήφια τραγούδια τους δήλωσε:

Τώρα είναι η τελευταία φορά για να ζεστάνετε τα καλύτερα σας demo ή να μεταφορτώσετε απευθείας από το στούντιο! Ελπίζω να δω τους νέους καλλιτέχνες και τους ήχους καλών παλιών φίλων και γνωστών  Είτε πρόκειται για μπαλάντα ή για metal – οτιδήποτε! Ελπίζω ότι κατά την πρώτη χρονιά ως παραγωγός του διαγωνισμού, θα είμαι αντιμέτωπος με τη θετική ανησυχία των δημιουργών και με πραγματικά σπουδαία τραγούδια.

Στην τηλεοπτική εμφάνιση του Tomi Rahula, 1 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του ETV, αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το Eesti Laul 2019. Την ομάδα παραγωγής του, τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους ημιτελικούς του, αλλά και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα τραγούδια που έχουν υποβληθεί.

Το επόμενο Eesti Laul για πρώτη φορά ταξιδεύει εκτός Ταλίν, αφού οι ημιτελικοί του θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της Εσθονίας. Συνολικά 24 διαγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν στους δύο ημιτελικούς με τους έξι καλύτερους από κάθε ημιτελικό να προκρίνονται στο μεγάλο τελικό. Ο νικητής του Eesti Laul 2019 θα προκύψει από τη βαθμολογία κοινού και κριτικής επιτροπής σε δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας κοινό και κριτική επιτροπή επιλέγουν τους τρεις super finalists, οι οποίοι διαγωνίζονται σε έναν δεύτερο γύρο ψηφοφορίας, με τον τελικό νικητή να αναδεικνύεται μόνο από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης συμμετοχών και από μη Εσθονούς δημιουργούς. Ο τελικός του Eesti Laul 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Ohtuleht.ee

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *