Η Alessandra Drusian των Jalisse μιμείται την Celine Dion στο Your Face Sounds Familiar

HAlessandra Drusian, που κατάφερε το 1997 να φέρει στην τέταρτη θέση την Ιταλία στη Eurovision, με το έτερον της ήμισυ ως Jalisse ερμηνεύοντας το Fiumi Di Parole, συμμετέχει αυτό το διάστημα στο show της RAI, Tale e Quale ή όπως είναι γνωστό στις περισσότερες χώρες του κόσμου, Your Face Sounds Familiar. Στο 3ο εβδομαδιαίο επεισόδιο η Alessandra μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία μια άλλη eurostar, την Celine Dion, ερμηνεύοντας το My Heart Will Go On.

Υποψήφια στο Tale e Quale η Alessandra Drusian

Παρότι έχουν περάσει 21 χρόνια από την συμμετοχή των Jalisse στο διαγωνισμό της Eurovision, το ποπ ντουέτο παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό στην Ιταλία και κάνει πολύ συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η Alessandra Drussian που είναι το ένα μέλος των Jalisse (ο Fabio Ricci είναι ο σύζυγος της και το έτερος μέλος τους), συμμετέχει στο δημοφιλές show της RAI, Tale e Quale. Βλέπετε η RAI, παρότι δημόσια τηλεόραση, επενδύει σε φιλόδοξα projects που της επιτρέπουν να βλέπει κατάματα τους ανταγωνιστές της στους πίνακες της τηλεθέασης.

Το Tale e Quale είναι ουσιαστικά η μεταφορά του Your Face Sounds Familiar στην Ιταλία. Συμμετέχουν 12 γνωστά πρόσωπα της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής (τραγουδιστές και ηθοποιοί) και κάθε εβδομάδα καλούνται να μιμηθούν ένα άλλο γνωστό πρόσωπο. Ο νικητής της κάθε εβδομάδας προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του, ενώ μετά από 3 μήνες θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του show με τους τέσσερις συμμετέχοντες που θα έχουν συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη αθροιστικά βαθμολογία. Παρουσιαστής του Tale e Quale είναι ο γνωστός στους eurofans, Carlo Conti, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Φεστιβάλ του Σανρέμο.

Carlo Conti Tale e Quale

Στο φετινό Tale e Quale συμμετέχουν 12 διαγωνιζόμενοι, όλοι τους πολύ γνωστά πρόσωπα στην Ιταλία. Μετά και το 5ο επεισόδιο η Alessandra Drusian βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, σε πολύ μικρή απόσταση από τους δύο πρώτους (Antonio Mezzancella και Roberta Bonanno)

H Alessandra Drusian μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής σε κανένα επεισόδιο, αλλά ήταν δεύτερη τρεις φορές. Στην μίμηση της Celine Dion, έφθασε 1 μόλις βαθμό από την νίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Με τα μάτια στραμμένα στο Φεστιβάλ του Σανρέμο 2019

Οι Jalisse μετά τη νίκη τους στο Φεστιβάλ του Σανρέμο το 1997 με το Fiumi Di Parole και την συμμετοχή τους στη Eurovision την ίδια χρονιά, ποτέ δεν έκρυψαν τον πόθο τους να επιστρέψουν στη σκηνή του ιστορικού φεστιβάλ. Μετά την επιστροφή της Ιταλίας στη Eurovision το 2011, ενέτειναν την προσπάθεια τους, προσπαθώντας να κάνουν comeback και στα μουσικά πράγματα της χώρας.

Το 2014 η Alessandra Drusian λαμβάνει μέρος στο The Voice, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει κάποιον κριτή να γυρίσει την καρέκλα του. Φυσικά η έκπληξη και των τεσσάρων κριτών ήταν μεγάλη όταν κατάλαβαν ποια τραγουδούσε και δικαιολογήθηκαν για την απόρριψη τους, ρίχνοντάς το στη λάθος επιλογή τραγουδιού της Alessandra.

Τον περασμένο Μάιο οι Jalisse συμμετέχουν σε ένα ακόμα show της RAI, διαγωνιστικού χαρακτήρα, το Ora o mai più (Τώρα ή ποτέ πια), με πρώην νικητές του Sanremo, που καθοδηγούνται από κάποιον μεγάλο Ιταλό τραγουδιστή και κάθε εβδομάδα ερμηνεύουν μαζί του μια μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ. Στο διαγωνισμό αυτό που κράτησε δύο περίπου μήνες οι Jalisse τερμάτισαν δεύτεροι, με νικήτρια την Lisa που ήταν νικήτρια του Sanremo το 1998, ένα χρόνο μετά από αυτούς με το Sempre.

Στο βίντεο παρακάτω δείτε την πρώτη εμφάνιση των Jalisse στο Ora o mai più, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευε την νικητήρια συμμετοχή του στο φεστιβάλ:

Τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς οι Jalisse δεν τα κατάφεραν να επιλεγούν ως υποψήφιοι στο Sanremo, παρά τις έντονες προσπάθειές τους. Φέτος πολλοί λένε ότι η απάντηση της RAI θα είναι si! 

Θα θέλατε να δείτε τους Jalisse να επιστρέφουν στο Σανρέμο; Πως σας φάνηκε η μίμηση της Alessandra ως Celine Dion;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *