Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala3 στο “Operación Triunfo 2018”

Έναακόμη Gala του Operación Triunfo 2018 είχαμε την Τετάρτη 10/10. Με τους παίχτες να μειώνονται πλέον και τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει, φαίνεται πως και φέτος ο διαγωνισμός θα έχει έντονο άρωμα γυναίκας, αφού μέχρι στιγμής οι γυναίκες τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους άνδρες σπουδαστές της ακαδημίας.

Ξέροντας πλέον τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της RTVE, όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, στο μαραθώνιο διαγωνισμό που συμμετέχουν, που έχει ως έπαθλο φυσικά πέρα από την εκπροσώπηση της Ισπανίας στο Τελ Αβίβ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η África αποχώρησε από την ακαδημία

Το 3ο Gala ξεκίνησε όπως ακριβώς και όλα τα προηγούμενα με όλους τους εναπομείναντες σπουδαστές να ερμηνεύουν μαζί ένα τραγούδι. Αυτή τη φορά οι καθηγητές τους, επέλεξαν να εμφανισθούν με τη μεγάλη επιτυχία των Coldplay Viva la vida. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε ήταν αρκετά καλό:

Η  Ana Torroja επανήλθε στη θέση της, στην κριτική επιτροπή μετά την απουσία της την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ για αυτή την εβδομάδα guest κριτής ήταν ο Wally López, dj και μουσικός παραγωγός.

Το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε με τις σόλο εμφανίσεις των δύο υποψήφιων προς αποχώρηση. África και Dave ερμήνευσαν τα τραγούδια God is a woman και Rock and roll bumerang αντίστοιχα, λαμβάνοντας αρνητικές κριτικές από την επιτροπή, κυρίως για την έλλειψη προόδου τους, τις 3 εβδομάδες που βρίσκονται στην ακαδημία.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμα φορά και με ποσοστό 80% η África έγινε η δεύτερη παίχτρια που αποχώρησε από το Operación Triunfo 2018, κυρίως για τον άσχημο χαρακτήρα της στη διαβίωση στο σπίτι και όχι τόσο γιατί ο Dave ήταν πολύ καλύτερος της στις εμφανίσεις του.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις του 3ου Gala

Καλεσμένος στο Gala 3 του Operación Triunfo 2018 ήταν ο Blas Cantó ο οποίος ερμήνευσε τη τελευταία του μεγάλη επιτυχία Él no soy yo, που ενώ κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία.

Οι εμφανίσεις των υπόλοιπων 13 σπουδαστών της ακαδημίας:

  1. Alba Reche & Marta: “Just Give Me a Reason”
  2. Carlos Right & María: “Contigo”
  3. Famous & Noelia: What a Fool Believes”
  4. Damion & Natalia : “Lo siento”
  5. Joan Garrido & Miki: “Friday I’m in Love”
  6. Marilia & Sabela:  “Cómo quieres que te quiera”
  7. Julia: Born This Way”

Δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αποχώρησης για αυτή τη βδομάδα, και των εμφανίσεων του guest αλλά και των υπόλοιπων σπουδαστών της ακαδημίας, είχαμε την ανακοίνωση και των αποτελεσμάτων της βραδιάς.

Τρίτη εβδομάδα και τρίτος διαφορετικός αγαπημένος παίχτης, που σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού εξαιρείται της διαδικασίας υποψηφιοτήτων. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα οι τρεις πρώτοι σε ψήφους, ήταν τρεις γυναίκες και συγκεκριμένα οι Noelia, Natalia και Julia. Αυτή τη βδομάδα όμως ήταν η σειρά της Julia να στεφθεί προστατευόμενη του κοινού και να προκριθεί άμεσα για το 4ο Gala.

Julia OT 2018

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και προτάθηκαν ως υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν οι Joan Garrido, Miki, Dave και Damion.  Ο Dave όπως είδαμε παραπάνω ήταν υποψήφιος και την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ ο Joan Garrido ήταν υποψήφιος και τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες.

Οι καθηγητές της ακαδημίας αποφάσισαν να σώσουν τον Miki ενώ οι σπουδαστές έδωσαν μία ακόμα ευκαιρία στον Dave. Έτσι, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι ο Joan Garrido και ο Damion.

Juan Garrido Damion

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του 3ου Gala του Operación Triunfo 2018 στο παρακάτω βίντεο:

Ποιος πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *