Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala4 στο “Operación Triunfo 2018”

ΤοOperación Triunfo 2018, το διάσημο talent show της ισπανικής τηλεόρασης συνεχίζεται, κερδίζοντας μάλιστα πόντους σε τηλεθέαση, Χθες το βράδυ είχαμε το 4ο Gala, όπου ένας ακόμη σπουδαστής αποχώρησε από την ακαδημία, ενώ αναδείχθηκε και ο αγαπημένος διαγωνιζόμενος της εβδομάδας, αλλά και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το 4ο Gala ξεκίνησε παραδοσιακά με την κοινή εμφάνιση των σπουδαστών. Οι 14 διαγωνιζόμενοι που παραμένουν στο Operación Triunfo 2018, ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι I Am What I Am του βραβευμένου musical του Broadway «La Cage aux Folles».

Guest κριτής για αυτή την εβδομάδα ήταν ο David Otero Martin, δημοφιλής κιθαρίστας και τραγουδιστής, αλλά και πρώην μέλος του pop συγκροτήματος El Canto Del Loco.

Οι εμφανίσεις του 4ου Gala

Αμέσως μετά σειρά είχαν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, οι  Damion και Joan Garrido που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά, έλαβαν θετικές κριτικές για την εμφάνιση τους. Ο Damion ερμήνευσε το Give me love του Ed Sheeran ενώ ο Joan Garrido το Bed I made του Allen Stone.

Ακολούθησαν οι εμφανίσεις των υπόλοιπων 12 σπουδαστών της ακαδημίας:

  1. Dave & Julia– Vivir
  2. Marilia & Marta – Lo echamos a suertes
  3. Famous – Take Me to Church
  4. María & Miki – Quédate en Madrid
  5. Carlos Right & Sabela – Estrella polar
  6. Noelia – La tormenta
  7. Alba Reche & Natalia – Toxic

Guest στο χθεσινό Gala ήταν ο Ισπανός superstar  Álvaro Soler, με παγκόσμιες επιτυχίες και πολλά τραγούδια του να είναι γνωστά και στη χώρα μας. Ο Soler δεν δίστασε να ερμηνεύσει μαζί με τους σπουδαστές το τραγούδι του La cintura. Καλεσμένη στο 4o Gala ήταν και η χιλιανή καλλιτέχνιδα Mon Laferte.

Παρακάτω δείτε την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Álvaro Soler στην ακαδημία:

Με δράμα τα αποτελέσματα του 4ο Gala

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν οι Damion και Joan Garrido. Το τηλεοπτικό κοινό είχε στη διάθεση του μία εβδομάδα να αποφασίσει, για την τύχη των δύο διαγωνιζόμενων στο παιχνίδι. Τελικά ο Joan Garrido ήταν αυτός που αποχώρησε αφού έλαβε μόνο το 35% των ψήφων.

Joan Garrido

Ανατροπές και δράμα είχαν στην ψηφοφορία για τον αγαπημένο παίχτη. Το 4ο Gala χαρακτηρίστηκε από την άρνηση του Miki και της María να τραγουδήσουν έναν συγκεκριμένο στίχο του κομματιού τους με το οποίο διαγωνίζονταν αυτή την εβδομάδα. Στο τραγούδι τους με τίτλο Quédate en Madrid, υπάρχει η λέξη mariconez, που την εποχή που το τραγούδι κυκλοφόρησε σήμαινε απλά, ανόητο. Η λέξη αυτή όμως στο πέρασμα των χρόνων, πήρε την έννοια του gay, με αρνητικό όμως πρόσημο. Οι Miki και María το ανέφεραν από την πρώτη στιγμή στους καθηγητές της ακαδημίας, ότι θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουν μία άλλη λέξη για να πούνε το ανόητο και πρότεινα το estupidez (βλακεία). Οι δημιουργοί όμως του τραγουδιού δεν αποδέχθηκαν αυτή την αλλαγή και έτσι με εμφανή την δυσαρέσκεια στα πρόσωπα τους, ερμήνευσαν το κομμάτι στην αρχική του μορφή.

Το κοινό όμως επικρότησε τη στάση των δύο διαγωνιζόμενων, φωνάζοντας στο τέλος της ερμηνείας τους:  “¡Estupidez! ¡Estupidez! ¡Estupidez!”. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν η María να είναι η πιο δημοφιλής σπουδάστρια για αυτή την εβδομάδα και ο Miki να είναι επίσης στο τοπ3.

Maria OT 2018 4o Gala

Η κριτική επιτροπή πρότεινε προς αποχώρηση τους  Carlos Right, Sabela, Dave και την Noelia. Οι καθηγητές της ακαδημίας έσωσαν την Noelia, ενώ οι σπουδαστές την Sabela. Αυτό σημαίνει ότι και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αγόρια υποψήφια προς αποχώρηση, τους Carlos Right και Dave.

Carlos Right Dave

Το  Operación Triunfo 2018 συνεχίζεται δυναμικά, με δράματα, συγκινήσεις, αποχωρήσεις, αλλά και όμορφες ερμηνείες. Για τον τρόπο που θα επιλέξει η Ισπανία τη φετινή της συμμετοχή στη Eurovision 2019, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του 4ου Gala του Operación Triunfo 2018 στο παρακάτω βίντεο:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *