Ισπανία: Τα αποτελέσματα του #Gala5 στο «Operación Triunfo 2018»

Σχεδόν στα μισά φθάσαμε στο Operación Triunfo 2018, το talent show που διοργανώνει και φέτος η ισπανική δημόσια τηλεόραση για να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της στο διαγωνισμό της Eurovision. Το 5ο Gala προβλήθηκε χθες το βράδυ και είχαμε την αποχώρηση ενός ακόμα σπουδαστή από την ακαδημία και δύο νέους υποψηφίους προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα.

Στο χθεσινό Gala, στη θέση του guest κριτή είχαμε τον Javier Llano. Ο Javier είναι ηθοποιός και δηλώνει μεγάλος fan του OT. Έχει ξαναβρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής, ως guest σε προηγούμενες εκδόσεις του δημοφιλούς talent show.

Οι εμφανίσεις του 5ου Gala

Η βραδιά ξεκίνησε πατροπαράδοτα με την ομαδική ερμηνεία των 13 σπουδαστών που έχουν απομείνει στην ακαδημία. Το τραγούδι που ερμήνευσαν ήταν το Me Encanta, από τους Icona Pop.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας Carlos Right και Dave. Ο πρώτος ερμήνευσε το Tip Toe του Jason Derulo ενώ ο δεύτερος το Créeme του Vicente Feliú. Αμφότεροι έλαβαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, που δήλωσε ότι όσο προχωρά ο διαγωνισμός τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η επιλογή του σπουδαστή που θα αποχωρεί, τόσο από τους ίδιους, όσο και από το τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εμφανίσεις των υπόλοιπων 11 διαγωνιζομένων:

  1. Alba Reche & Famous – Fast Car
  2. Miki El patio
  3. María & Noelia – Ex’s & Oh’s
  4. Marta – Y nos dieron las diez
  5. Damion & Sabela – Volar
  6. Julia & Natalia – Pienso en tu mirá
  7. Marilia Rather Be

Καλεσμένοι στο χθεσινό Gala ήταν οι Miriam Rodríguez,  Pablo López και  Vance Joy. Οι δύο πρώτοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από το Operación Triunfo! Η Miriam ήταν τρίτη στον περσινό OT, ενώ ο Pablo συμμετείχε στην έκδοση του 2008. Ο Vance είναι γνωστός Αυστραλός καλλιτέχνης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ευρώπη για την προώθηση του νέου του δίσκου. O Vance Joy έκανε επίσκεψη και στο σπίτι της ακαδημίας νωρίτερα και είχε την ευκαιρία να συναντήσει για λίγο τους σπουδαστές, αλλά και να ερμηνεύσει μαζί τους ακαπέλα ένα από τα τραγούδια του.

Τα αποτελέσματα του 5ου Gala

Μετά και από τις guest εμφανίσεις ήταν η ώρα των αποτελεσμάτων. Αρχικά ανακοινώθηκε ο σπουδαστής που έπρεπε να αποχωρήσει από την ακαδημία. Για άλλη μία φορά τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και εκτός πλέον του OT 2018 βρίσκεται ο Dave. O Carlos Right είχε την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού και έτσι μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

Dave

Για πρώτη φορά από την έναρξη του φετινού ΟΤ, είχαμε αγόρι ως πιο αγαπημένο σπουδαστή. Συγκεκριμένα ο Miki, που και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο τοπ3, ψηφίστηκε ως ο πιο αγαπημένος διαγωνιζόμενος και έτσι εξαιρέθηκε από την διαδικασία της αποχώρησης. Το κοινό φαίνεται ότι του αρέσει το ρετρό στυλ που ο Miki λανσάρει στο παιχνίδι, ερμηνεύοντας κυρίως παλιότερα ισπανικά τραγούδια.

Miki agapimenos 5o gala

Οι υποψήφιοι για την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την κριτική επιτροπή ήταν οι  Damion, Marilia, Marta και  Carlos Right. Οι σπουδαστές της ακαδημίας έδωσαν τον Carlos Right, ενώ οι καθηγητές της ακαδημίας έσωσαν τη Marilia. Έτσι, για πρώτη φορά στο παιχνίδια θα είναι υποψήφια η Marta, ενώ ο Damion θα είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά, αφού στο 4ο Gala πέρασε την διαδικασία ξανά.

Damion Marta

Αν αποχωρήσει ο Damion στο επόμενο Gala, τότε θα έχουμε μόνο τρία αγόρια και οχτώ εναπομείναντα κορίτσια στο παιχνίδι!

Ποιος πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει;  Ποιος σπουδαστής είναι ο αγαπημένος σας και θα θέλατε να τον δείτε να εκπροσωπεί την Ισπανία στη Eurovision 2019;

πηγή: RTVE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *