Λετονία: 83 τραγούδια υποβλήθηκαν για το Supernova 2019

Μέσω του Supernova θα επιλέξει τη συμμετοχή της για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019 για άλλη μία φορά η δημόσια τηλεόραση της Λετονίας, LTV. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο υποβλήθηκαν 83 συμμετοχές, από εγχώριους και ξένους δημιουργούς.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τη Supernova 2019, έληξε το βράδυ της Κυριακής. Συνολικά υποβλήθηκαν 83 έγκυρες συμμετοχές, δέκα λιγότερες από πέρσι. Αν και πρόθεση της LTV είναι να δοθεί προτεραιότητα στους Λετονούς δημιουργούς, υπήρχαν και συμμετοχές από το εξωτερικό.

Φέτος, η LTV έχει διαφοροποιήσει ελαφρώς τους κανονισμούς του Supernova, ελπίζοντας ότι το τραγούδι που θα επιλεγεί για τη Eurovision 2019, να φέρει τη Λετονία στον τελικό του διαγωνισμού, μετά από δύο χρόνια σερί αποκλεισμών.

Την μικρή βαλτική χώρα εκπροσώπησε στη Λισαβόνα, η Laura Rizzotto, με το τραγούδι Funny Girl. Παρά τη μεγάλη υποστήριξη από τις κριτικές επιτροπές, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, αφού κατέκτησε τη δωδέκατη θέση στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης με 106 βαθμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *