Σαρώνει με το Tómame η Ελένη Φουρέιρα: Έφτασε στην πρώτη θέση των trends.

Σαρώνει με το Tómame η Ελένη Φουρέιρα: Νο1 trend στο YouTube και πάνω από 1 εκατομμύριο views σε 72 ώρες.

Σε next big hit εντός και εκτός Ελλάδας έχει εξελιχθεί το «Tómame» της Ελένης Φουρέιρα μέσα σε τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του! Μάλιστα, από το πρώτο κιόλας 24ωρο έγινε no1 trend στο ελληνικό YouTube και, παράλληλα, «σαρώνει» στα ψηφιακά καταστήματα!

Το τραγούδι, με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφόρησε μαζί με music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το «Tómame» ανέβηκε αμέσως στο no1 στο iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart και μπήκε στο New Music Friday σε Ισπανία, Σουηδία και Φινλανδία, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες.

Το music video έγινε #1 στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του ελληνικού YouTube μέσα σε 24 ώρες, θέση στην οποία παραμένει έως αυτή τη στιγμή, ενώ έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές! Την ίδια ώρα, το «Tómame» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο Spotify, όπου έχει ξεπεράσει τα 185.000 streams και έχει περιληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists!

Σαρώνει με το Tómame η Ελένη Φουρέιρα

Η νέα επιτυχία της Ελένης, η οποία συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της και την προσεχή Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί στα μουσικά βραβεία της Ισπανίας, έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα: το τραγούδι καταγράφει listeners σε Ισπανία, Σουηδία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και ΗΠΑ.

Σαρώνει με το Tómame η Ελένη Φουρέιρα:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *