Σουηδία: Η Marika Carlsson παρουσιάστρια του Melodifestivalen 2019

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής σουηδικής ιστοσελίδας, Aftonbladet, παρουσιάστρια του Melodifestivalen 2019 θα είναι η κωμική ηθοποιός Marika Carlsson.

HMarika Carlsson είναι 45 ετών και είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της Σουηδίας. Γεννήθηκε στην Αιθιοπία, αλλά σε ηλικία 2 ετών υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Σουηδών. Το 2014 και το 2016 βραβεύθηκε ως η καλύτερη κωμικός της χώρας. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το standup comedy, και την πολιτική σατιρική εκπομπή Parlamentet.

Οι παραγωγοί του Melodifestivalen, μετά την περσινή τηλεοπτική του αποτυχία (σημείωσε τα χαμηλότερα νούμερα της δεκαετίας), θεωρούν ότι η Marika ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα που θέλουν να δώσουν στο διαγωνισμό φέτος. Φρεσκάδα, χιούμορ και νέα πρόσωπα.

Μαζί με την Marika θα είναι δύο ή τρία ακόμα πρόσωπα, στα οποία η σουηδική δημόσια τηλεόραση, SVT, δεν έχει ακόμη καταλήξει.

Για το Melodifestivalen 2019 κατατέθηκαν λίγο λιγότερα από 2.300 τραγούδια, ενώ τα εισιτήρια για τους τέσσερις ημιτελικούς του, το γύρο δεύτερης ευκαιρίας και τον τελικό θα δοθούν σε προπώληση από τις 31 Οκτωβρίου. Για τα πρώτα ονόματα που φημολογούνται ότι θα είναι υποψήφια, δείτε το προηγούμενο μας άρθρο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το Melodifestivalen 2019 είναι:

Α’ Ημιτελικός: 2 Φεβρουαρίου 2019 – Scandinavium στο Γκέτεμποργκ

Β’ Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 – Malmö Arena στο Μάλμε

Γ’ Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019 – Tegera Arena στο Λέξαντ

Δ’ Ημιτελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019 – Sparbanken Arena στο Λινσέπινγκ

Γύρος Δεύτερης Ευκαιρίας: 2 Μαρτίου 2019 – Nyköpings Arenor Rosvalla στο  Νικόμπινγκ

Μεγάλος Τελικός: 9 Μαρτίου 2019 – Friends Arena στη Στοκχόλμη

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *