Σουηδία: Με πιθανές επιστροφές το Melodifestivalen 2019

Επιστροφές φέρεται πως θα υπάρξουν στο Melodifestivalen για το 2019, σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Η dance μπάντα Arvingarna εκπροσώπησε την Σουηδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το 1993, με το τραγούδι “Eloise” (7η θέση) και πρόκειται να επιστρέψει στο Melodifestivalen, σύμφωνα με πηγές του Aftonbladet. Η νίκη του τραγουδιστή Casper Janebrink στο σόου του TV4, Stjärnornas Stjärna, έχει επηρεάσει την επιθυμία του να λάβει ξανά μέρος στο Melodifestivalen. Το Stjärnornas Stjärna ήταν ένας διαγωνισμός τραγουδιού που παρουσίαζε η Petra Mede (Eurovision 2013 & 2016) και ανέδειξε άλλους πρόσφατους καλλιτέχνες του Melodfestivalen, όπως η Ace Wilder και η Wiktoria.

Δύο ακόμα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά της Wiktoria και του Nano.

Και οι δύο έγιναν ισχυρά φαβορί τις χρονιές που πήγαν και σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά τις εντυπώσεις των Σουηδών, αλλά και των διεθνών επιτροπών και να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στο Τελ Αβίβ.

Η Wiktoria έκανε την πρώτη της απόπειρα να εκπροσωπήσει τη χώρα της το 2016 με το τραγούδι “Save Me” κατακτώντας την τέταρτη θέση (δεύτερη στην προτίμηση του κοινού) στον μεγάλο τελικό της Στοκχόλμης.

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε με το “As I Lay Me Down” και κατέληξε στην έκτη θέση του τελικού πίνακα (δεύτερη στο κοινό, ξανά)

Ο Nano έλαβε μέρος στο Melodifestivalen με το τραγούδι “Hold On” και από την πρώτη στιγμή αποτελούσε το μεγάλο φαβορί. Στον τελικό έλαβε την δεύτερη θέση, με την ψηφοφορία του κοινού να του χαρίζει τη νίκη.

Άλλοι καλλιτέχνες που συζητιούνται είναι ο Jon Henrik Fjallgren (MF 2015 & 2017) και ο John Lundvik (MF 2018).

Μένει λοιπόν να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα ακολουθήσουν τους The Lovers Of Valdaro στο Melodifestivalen 2019. Ποιους άλλους θα θέλατε εσείς να δείτε;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *