Σουηδία: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του Melodifestivalen 2019

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι παρουσιαστές του Melodifestivalen για το 2019. Ο πιο λαμπερός και αγαπητός εθνικός τελικός για όλους τους eurofans, ετοιμάζεται να σηκώσει αυλαία έχοντας αυτή το φορά τέσσερις παρουσιαστές, σε αντίθεση με τη φετινή χρονιά που είχε μόλις έναν, τον David Lindgren.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι θα έχουμε τέσσερις παρουσιαστές στο Melodifestivalen 2019.  Την παρουσίαση τους πραγματοποίησε ο παραγωγός του σόου Christer Björkman και ο νέος υπεύθυνος περιεχομένου Henric von Zweigbergk. Οι νέοι λοιπόν παρουσιαστές του Melodifestivalen 2019 είναι:

Η διάσημη κωμικός Marika Carlsson, που τα μμε την ήθελαν στο τιμόνι της παρουσίασης του επόμενου σουηδικού εθνικού τελικού. Είναι παρουσιάστρια της πιο πετυχημένης πολιτικής σατιρικής εκπομπής στη Σουηδία, την Parlamentet. Θα βρεθεί στη θέση αυτή για πρώτη φορά.

Δεύτερος παρουσιαστής θα είναι ο Eric Saade που εκπροσώπησε τη Σουηδία το 2011, με το τραγούδι Popular που κατέλαβε την τρίτη θέση. Συμμετείχε άλλες δύο φορές στο Melodifestivalen το 2010 και το 2015, καταλαμβάνοντας την τρίτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Το 2013 ήταν παρουσιαστής του Green Room στη Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μάλμε.

Η Sarah Dawn Finer επίσης βετεράνος του Melodifestivalen αφού συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη δύο φορές, το 2007 και το 2009. Η Sarah Dawn Finer είναι αυτή που ενσαρκώνει και την Linda Woodruff, τον κωμικό χαρακτήρα που έχει δώσει κατά καιρούς τη βαθμολογία της Σουηδίας, αλλά και έχει εμφανισθεί σε διάφορα Melodifestivalen και στη Eurovision 2013, που διεξήχθη στο Μάλμε. Υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Melodifestivalen άλλες δύο φορές (το 2012 και το 2016).

Την τετράδα των παρουσιαστών συμπληρώνει ο Kodjo Akolo, που είναι συνάδελφος της Marika Carlsson. Γνωστός ηθοποιός της σουηδικής τηλεόρασης, αλλά και παρουσιαστής του Sweden’s Got Talent.

Για το Melodifestivalen 2019 κατατέθηκαν λίγο λιγότερα από 2.300 τραγούδια, ενώ τα εισιτήρια για τους τέσσερις ημιτελικούς του, το γύρο δεύτερης ευκαιρίας και τον τελικό θα δοθούν σε προπώληση από τις 31 Οκτωβρίου. Για τα πρώτα ονόματα που φημολογούνται ότι θα είναι υποψήφια, δείτε τα προηγούμενα μας άρθρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το Melodifestivalen 2019 είναι:

  • Α’ Ημιτελικός: 2 Φεβρουαρίου 2019 – Scandinavium στο Γκέτεμποργκ
  • Β’ Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 – Malmö Arena στο Μάλμε
  • Γ’ Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019 – Tegera Arena στο Λέξαντ
  • Δ’ Ημιτελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019 – Sparbanken Arena στο Λινσέπινγκ
  • Γύρος Δεύτερης Ευκαιρίας: 2 Μαρτίου 2019 – Nyköpings Arenor Rosvalla στο  Νικόμπινγκ

Μεγάλος Τελικός: 9 Μαρτίου 2019 – Friends Arena στη Στοκχόλμη

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *