Τον Μάρτιο του 2019 τα δύο νέα τραγούδια των ABBA

Σεσυνέντευξη του στο Associated Press, το μέλος των ABBA, Bjorn Ulvaeus, αναφέρθηκε στην επανένωση του συγκροτήματος, στο project Mama Mia The Party, αλλά και για τα δύο νέα τους τραγούδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο Μάρτιο.

Τον επόμενο Μάρτιο η πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία των ABBA

Το καλό πράγμα αργεί και το ίδιο ελπίζουμε να ισχύει και στην περίπτωση των ABBA , που μετά από 36 ολόκληρα χρόνια θα κυκλοφορήσουν τα δύο νέα τους τραγούδια.

Η κυκλοφορία αναμένετο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ο Ulvaeus στην πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι θα γίνει λίγους μήνες αργότερα, συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019.

Έχουμε γράψει δύο νέα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο Μάρτιο. Υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση, αλλά τον Μάρτιο θα είμαστε έτοιμοι.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί ο Ulvaeus για το επίπεδο των δύο νέων τραγουδιών και αν θα είναι αντάξια της ιστορίας του συγκροτήματος.

Δεν μπορώ να γνωρίζω (αν θα σας αρέσουν). Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας και τα κορίτσια του συγκροτήματος ξέρουν να τραγουδούν ακόμα πολύ καλά!

Ο Ulvaeus ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια οι ABBA διατήρησαν επαφές, ειδικά ο ίδιος με τον Benny.

Με τα κορίτσια βρισκόμασταν όχι τόσο συχνά. Αλλά με τον Benny συναντιόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Πολλές συζητήσεις για το νέο project που ετοιμάζουμε, οπότε τον έβλεπα συχνά!

ABBA 2018

Το φαινόμενο ABBA

Ο 73χρονος σήμερα Ulvaeus Bjorn, αναφέρθηκε και στην επιτυχία φαινόμενο που πέτυχαν οι ABBA, Επιτυχία που δεν σταμάτησε με τη διάλυση του συγκροτήματος τη δεκαετία του 80.

Δεν μπορώ ακόμα να εξηγήσω τι συνέβη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μιλούσα με κάποιους τις προάλλες ακριβώς για αυτό και τους έλεγα ότι όταν οι ABBA διαλύθηκαν στις αρχές των 80ς πίστεψα ότι αυτό ήταν το τέλος… Είναι όμως ένα θαύμα η τόσο μεγάλη επιτυχία που μας συνοδεύει από τότε και εγώ είμαι ευγνώμων για αυτό.

Mama Mia The Party!

Το 2016 οι ABBA εμφανίσθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί, στα πλαίσια του Mama Mia The Party! Πρόκειται ουσιαστικά για μια μουσικοχορευτική παράσταση, με 23 τραγούδια από τo musical Mama Mia. Η παράσταση εξελίσσεται σε μία ελληνική ταβέρνα, υπάρχει συνοδεία ελληνικού φαγητού (τρία διαφορετικά πιάτα) και συμμετοχή του κοινού στην παράσταση.

Το Mama Mia The Party ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 στη χώρα των ABBA, τη Σουηδία και αυτό το Φθινόπωρο μεταφέρεται στο Λονδίνο. Το Mama Mia The Party είναι ένα project που σχεδιάστηκε από τον Ulvaeus, έχοντας όμως και την υποστήριξη των υπόλοιπων τριών μελών του συγκροτήματος.

Οι ABBA στη Eurovision

Το Waterloo των ΑΒΒΑ, με το οποίο κέρδισαν στο Διαγωνισμό της Eurovision 1974, ήταν το πρώτο τους single. Το τραγούδι αυτό πέρα από τη νίκη στο διαγωνισμό, τους εκτόξευσε στην κορυφή, χαρίζοντας τους παγκόσμια φήμη και αναγνώριση. Το Waterloo ψηφίστηκε από τις 11 εκ των 16 χωρών που μπορούσαν να το ψηφίσουν. Η Ελλάδα, που εκείνη τη χρονιά έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο διαγωνισμό με τη Μαρινέλλα, ήταν μία από τις χώρες που έδωσαν 0 στο νικητήριο τραγούδι.

πηγή: Associated Press

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *