Αρμενία: Εξελίξεις μετά το πέρας της Junior Eurovision!

Ο επικεφαλής της Αρμένικης αποστολής, David Tserunyan, έδωσε μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις προθέσεις των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας για τη συμμετοχή της Αρμενίας στο Τελ Αβίβ.

Οι Αρμένιοι, λοιπόν, σκοπεύουν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα μετά το τέλος της φετινής Junior Eurovision. Σύμφωνα με “τιτίβισμα” του ίδιου του David στο Twitter, λεπτομέρειες για τη συμμετοχή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνη θα επιλεχθεί θα πρέπει να αναμένουμε μετά τις 25 του επόμενου μήνα.

Το AMPTV, τα προηγούμενα δύο χρόνια επιστράτευσε το Depi Evratesil ως μέθοδο επιλογής των συμμετοχών της χώρας στο διαγωνισμό. Το 2017, η Artsvik κατάφερε να κερδίσει ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κιέβου ενώ φέτος ο Sevak Khanagyan δε μπόρεσε να πράξει το ίδιο.

Θα στηριχθεί η Αρμενία για ακόμα μια χρονιά στο ίδιο format ή θα γίνει απευθείας ανάθεση σε κάποιον καλλιτέχνη; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα!

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • Καλλιρρόη
      Καλλιρρόη says:

      Αγαπητέ ”όχι άλλο κάρβουνο” πολλοί από εμάς έχουν την ίδια ακριβώς απορία, αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Γιουροβίζιον μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εξελίξεις.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *