Γαλλία: Ο Steven Clerima νέος αρχηγός αποστολής

Σεμια αναπάντεχη ανακοίνωση προέβη νωρίτερα η γαλλική δημόσια τηλεόραση. Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, νέος αρχηγός αποστολής της χώρας στο διαγωνισμό, είναι ο Steven Clerima, ο οποίος διαδέχεται στην θέση αυτή τον Edoardo Grassi.

Τρία επιτυχημένα χρόνια για τον Edoardo Grassi

Άλλαξε ριζικά την εικόνα της Γαλλίας στη Eurovision,  αναζωπυρώνοντας ταυτόχρονα και το εγχώριο ενδιαφέρον. Ο λόγος για τον Edoardo Grassi που στα τρία χρόνια που παρέμεινε στη θέση του αρχηγού αποστολής, ξεκόλλησε την χώρα του από τις τελευταίες θέσεις, διοργάνωσε φέτος ίσως τον καλύτερο εθνικό τελικό της σεζόν και έβαλε ξανά τη Γαλλία σε τροχιά επιτυχιών.

Όλα ξεκίνησαν το 2016 με την απευθείας ανάθεση στον Amir και το J’ai Cherché, η πρώτη φορά που η Γαλλία μπαίνει στο τοπ10 μετά από επτά χρόνια. Ακολούθησαν άλλες δύο πολύ αγαπημένες συμμετοχές. Η Alma με το Requiem και οι Madame Monsieur με το Mercy. Δυο τραγούδια που βρέθηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σχολιάστηκαν πολύ θετικά από όλους.

Ο Edoardo Grassi ήταν εξωτερικός συνεργάτης της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης και έτσι η απόφαση της να συνεχίσει με άτομα που ανήκουν στο προσωπικό της, φαίνεται ότι ήταν οι λόγοι της απομάκρυνσης του από τη θέση του αρχηγού αποστολής.

Νέος αρχηγός αποστολής ο Steven Clerima

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Edoardo Grassi, με νέο Tweet η France 2 παρουσίασε το νέο αρχηγό αποστολής. Πρόκειται για τον Steven Clerima, που ανήκει  στο δυναμικό της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης και καλείται πλέον να συνεχίσει την καλή παράδοση του Edoardo.

https://twitter.com/EurovisionF2/status/1047791755020652544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047791755020652544&ref_url=https%3A%2F%2Fwiwibloggs.com%2F2018%2F10%2F04%2Fhead-of-delegation-edoardo-grassi-axed-by-france-2-as-broadcaster-appoints-steven-clerima-for-eurovision-2019%2F227693%2F

Ο Steven Clerima θα είναι αρχηγός αποστολής τόσο στη Eurovision, όσο και στην Junior Eurovision, στην οποία η Γαλλία συμμετέχει φέτος. Επιπλέον είναι και ο αρμόδιος για τη διοργάνωση του εθνικού τελικού, Destination Eurovision 2019, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *