Γερμανία: Ακόμη πέντε υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για το workshop

Hγερμανική δημόσια τηλεόραση, NDR, μέσα από τον ιστότοπο της για τη Eurovision, αποκαλύπτει σιγά σιγά τους 20 υποψήφιους που κατάφεραν να φθάσουν στο workshop και μέσα από αυτό θα επιλεγούν οι φιναλίστ του εθνικού τελικού, “Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ”.

Ακόμη πέντε συμμετέχοντες στο workshop ανακοινώθηκαν

Ήδη  γνωρίζουμε τους έξι πρώτους υποψηφίους, ενώ πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα ονόματα ακόμα πέντε. Όπως και οι προηγούμενοι έτσι και αυτοί, είναι νέοι και ανερχόμενοι κατά βάση καλλιτέχνες.

Ανάμεσα στους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι η Diana Schneider η οποία δοκίμασε και πέρσι την τύχη της στο γερμανικό εθνικό τελικό φθάνοντας πάλι μέχρι το workshop, αλλά σε ντουέτο. Ακόμη ένας διαγωνιζόμενος του The Voice της Γερμανίας 2017, ο Gregor Hagele που είχε φθάσει μέχρι τα ημιτελικά, ερμηνεύοντας κυρίως μπαλάντες με την κιθάρα του. Η Aly Ryan που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, έχοντας κυκλοφορήσει μάλιστα εκεί το πρώτο της single. Από τις ΗΠΑ επίσης ο Thilo Berndt, ο οποίος έχει κερδίσει πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και κυκλοφορεί τα τραγούδια του μέσα από το κανάλι του στο YouTube. Τέλος το συγκρότημα Barna που είναι το πρώτο συγκρότημα που συμμετέχει μέχρι στιγμής στη διαδικασία, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single. 

Σε πλήρη εξέλιξη το “Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ”

Οι 20 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για το workshop θα ετοιμάσουν βίντεο 90 δευτερολέπτων με ζωντανή ερμηνεία τους, όπου θα συστήνονται, θα δείχνουν τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και το είδος και ύφος της μουσικής που προτιμούν να εκπροσωπούν.

Τα βίντεο αυτά θα αξιολογηθούν από την 100μελή κριτική επιτροπή των fans, αλλά και από την ειδική 20μελή επιτροπή των ειδικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αποστολής της Γερμανίας στο διαγωνισμό, Christoph Pellander, μέχρι δέκα από αυτούς θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό, Ένα Τραγούδι για το Τελ Αβίβ, που θα πραγματοποιηθεί στις δύο τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου, με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger, που μετά την φετινή της απουσία επιστρέφει στο γνώριμο ρόλο της.

Για τους υπόλοιπους έξι συμμετέχοντες στο workshop ανατρέξτε στα προηγούμενα άρθρα μας:

διαβάστε εδώ

  κ’

διαβάστε εδώ

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για όλα τα νέα της γερμανικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *