Ηνωμένο Βασίλειο: Παραιτήθηκε από το BBC η αρχηγός αποστολής Helen Riddell

Άλλη μία αλλαγή αρχηγού αποστολής θα έχουμε την τρέχουσα περίοδο. Μετά τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλάζει τον αρχηγό αποστολής του. Η Helen Riddell μέχρι πρότινος αρχηγός αποστολής, παραιτήθηκε από το BBC, αφήνοντας τη θέση κενή προς το παρόν και κάνοντας τους fans να προτείνουν ένα γνωστό πρόσωπο.

Το BBC έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επιλογή του επόμενου εκπροσώπου της χώρας στο Διαγωνισμό της Eurovision. Πιστό στην παράδοση των τελευταίων ετών θα διοργανώσει το Eurovision: You Decide, κάνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους δημιουργούς να στείλουν τις συμμετοχές τους.

Εκτός όμως από την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision 2019, θα πρέπει να βρει και τον αντικαταστάτη της Helen Riddell, που υπήρξε αρχηγός αποστολής του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Η Helen πριν από λίγες ημέρες παραιτήθηκε από το BBC, γνωστοποιώντας το μάλιστα και στο Facebook.

Δεν είναι λίγοι πάντως, αυτοί που πιστεύουν ότι μετά την απομάκρυνση του Edoardo Grassi από τη θέση του αρχηγού αποστολής της Γαλλίας στο διαγωνισμό, είναι ευκαιρία για το BBC να του προτείνει να αναλάβει αρχηγός στο Ηνωμένο Βασίλειο και να τους βοηθήσει να ορθοποδήσουν στον βαθμολογικό πίνακα, όπως ακριβώς έκανε και στη Γαλλία.

https://twitter.com/M_Logique/status/1054364524143349760

Θα θέλατε να δείτε τον Edoardo Grassi να συνεχίζει ως αρχηγός αποστολής στο Ηνωμένο Βασίλειο;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *