Ισλανδία: 132 τραγούδια για το Τελ Αβίβ

Παρά τις τέσσερις συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες για πρόκριση στον τελικό, η Ισλανδία δεν χάνει το ενδιαφέρον της για τον διαγωνισμό. Έτσι, 132 συμμετοχές υποβλήθηκαν φέτος για την εθνικό τελικό της χώρας, το Söngvakeppnin.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, RUV, έχει προχωρήσει ήδη στη σύσταση επταμελούς επιτροπής απαρτιζόμενης από τραγουδιστές,μουσικούς και ανθρώπους από το κανάλι. Η επιτροπή αυτή θα ακούσει όλα τα υποψήφια τραγούδια και θα προκρίνει 10 από αυτά για τη τελική φάση της διαδικασίας.

Επίσης, προσκλήσεις για συμμετοχή στάλθηκαν και σε συγκεκριμένους συνθέτες ώστε να καταθέσουν και αυτοί τη πρότασή τους. Η ανακοίνωση των τυχερών τραγουδιών αλλά και τον επιλεγμένων συνθετών θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Αναμφίβολα,κίνηση υψηλών προσδοκιών αποτελεί και η πρόσληψη του Βρετανού χορογράφου Lee Proud ως Artistic Director του show.

Θα καταφέρει η Ισλανδία να προκριθεί στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια “ξηρασίας”; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νεότερα για την εξέλιξη του φετινού Söngvakeppnin!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *