Ισραήλ: Μεγαλεπήβολα σχέδια για το Eurovillage στο Τελ Αβίβ

Hδημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, αλλά και ο δήμος του Τελ Αβίβ προχωρά με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών για την προετοιμασία της Eurovision 2019.

Στο Charles Clore Park το Eurovillage

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Channel 14, το Eurovillage στο Τελ Αβίβ, δεν θα θυμίζει σε τίποτα το αντίστοιχα φτωχό, που υπήρχε φέτος στη Λισαβόνα.

Οι ισραηλινοί διοργανωτές έχοντας υπόψιν τα λίγα σχετικά εισιτήρια που θα δοθούν προς πώληση στους fans που θα επισκεφθούν τη χώρα για το διαγωνισμό, σκέφτονται να διοργανώσουν πολλά πάρτι και special events στο Eurovillage, για το οποίο υπάρχει ελεύθερη είσοδο σε όλους.

Το Charles Clore Park, το οποίο βρίσκεται στη ΝΑ πλευρά του Τελ Αβίβ, έχει επιλεγεί προκειμένου να φιλοξενήσει το Eurovillage. To πάρκο ανακαινίσθηκε πρόσφατα και χρησιμοποιείται ως χώρος διεξαγωγής του ξακουστού Τελ Αβίβ Pride. O προυπολογισμός για το Eurovillage ανέρχεται στο ποσό του 1,2 εκατομμυρίου Ευρώ, πολύ υψηλότερο από όσο δαπάνησαν οι Πορτογάλοι διοργανωτές.

Θεματικές ενότητες και “Λευκές Νύχτες”

Στόχος είναι να υπάρχουν διαφορετικές θεματικές ενότητες στο Eurovillage, με κάποιες αφιερωμένες στον ισραηλινό πολιτισμό, κουζίνα, μουσική κλπ. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν συναυλίες με παλιότερους και νυν eurostars.

Παράλληλα οι διοργανωτές σκέφτονται να μεταφέρουν τις “Λευκές Νύχτες”, που λαμβάνουν χώρα την περίοδο του Pride, στις δύο εβδομάδες της Eurovision. Οι “Λευκές Νύχτες” είναι ειδικές βραδιές, στις οποίες πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και συναυλίες ταυτόχρονα σε όλη την πόλη.

Σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών που θα λάβουν μέρος στη Eurovision 2019, η ΚΑΝ θα στήσει 40 σκηνές από άκρη σε άκρη στο Τελ Αβίβ. Κάθε σκηνή θα είναι αφιερωμένη σε μία από τις συμμετέχουσες χώρες, όπου θα μπορεί να δίνει συναυλίες και να προωθεί το τραγούδι της.

Όλα τα παραπάνω είναι καινοτόμα και προς το παρόν είναι ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού. Ευχόμαστε να γίνουν πράξη και να ζήσουμε ένα πραγματικό πάρτι στο Τελ Αβίβ, όπως μας τραγούδησε ο Nadav Gudej στη Eurovision το 2015.

πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *