Ιταλία: Μετά από 31 χρόνια επανακυκλοφορούν το “Gente di Mare” οι Umberto Tozzi & Raf

Το 1987 στη σκηνή των Βρυξελλών η Ιταλία μας χάρισε ένα αγαπημένο τραγούδι της Eurovision. Πρόκειται για το διαχρονικό πλέον, Gente di mare (άνθρωποι της θάλασσας), που ερμήνευσαν ως ντουέτο ο Umberto Tozzi και ο Raf και έφεραν για τη χώρα τους την τρίτη θέση του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς.

Έπειτα λοιπόν από την επανένωση της Αlice και του Franco Battiato (Εurovision 1984, I Trendi di Tozeur), οι οποίοι συνεργάστηκαν ξανά έπειτα από 30 χρόνια κυκλοφορώντας νέα τραγούδια και έχοντας στο ενεργητικό τους μια ιδιαίτερα επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη, έρχεται, 31 χρόνια μετά, η σειρά των Umberto Tozzi και του Raf να ενώσουν και αυτοί τις φωνές τους και να ηχογραφήσουν ξανά την μεγάλη τους αυτή επιτυχία.

Παράλληλα με την επανεκτέλεση του Gente di mare, ηχογράφησαν και ένα νέο τραγούδι με τίτλο Come una danza τα οποία, μαζί με άλλες παλιότερες τους επιτυχίες, θα συμπεριλαμβάνονται στο καινούργιο τους διπλό cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και θα “ταξιδέψει” την ερχόμενη άνοιξη στην περιοδεία τους στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. eurovisionmadness
    eurovisionmadness says:

    Καταπληκτικό το Gente di mare!Περιμενω πως και πω να ακουσω τη νέα του ηχογράφηση. Ειναι ταλεντάρες και οι 2. Παιδια καλη αρχη για το υπέροχο σας site. Φαινεται ήδη η διαφορά στην αντιμετώπιση σας στο διαγωνισμό, απο κάτι τέτοια άρθρα. Συνεχίστε έτσι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *