“Κάτι Σκοτεινό” – Το νέο single της Έλενας Παπαρίζου!

Έχοντας κλείσει τον κύκλο του άλμπουμ της Ουράνιο Τόξο, η Έλενα Παπαρίζου κάνει νέα μουσικά σχέδια.  Μετά από τις επιτυχίες “Αν με δεις να κλαίω” (27.000.000 views) και “Έτσι και έτσι” (4.000.000 views) σειρά έχει το “Κάτι Σκοτεινό

Το “Κάτι Σκοτεινό” είναι μια πολλά υποσχόμενη δυναμική μπαλάντα δια χειρός ARCADE. Οι ARCADE είναι μια ομάδα παραγωγής τραγουδιών αποτελούμενη από τους DIVENO, Παύλο Μανώλη, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

H ομάδα αυτή έχει υπογράψει στιχουργικά και  μουσικά τραγούδια όπως το “Τα Καλά Παιδιά” του Αναστάσιου Ράμμου, το “Καλημέρα” του Σάκη Ρουβά, το “Όριο Κανένα“ και το”Too Late της Demy.

H Έλενα Παπαρίζου φρόντισε να μας ενημερώσει για την κυκλοφορία του νέου της single δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού.

Σήμερα λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε το εξώφυλλο του “Κάτι Σκοτεινό” αποκαλύπτοντας τον ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το “Κάτι Σκοτεινό” θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ραδιόφωνα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου από την Minos EMI.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *