Καλωσήρθατε στο EurovisionFun!

Φίλη και φίλε αναγνώστη μας, σε καλωσορίζουμε στο EurovisionFun. Ένας ιστότοπος που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι της ενημέρωσης και της διασκέδασης σου, με σημείο αναφοράς φυσικά το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το EurovisionFun είναι μία ανεξάρτητη προσπάθεια που γεννήθηκε ως ιδέα το καλοκαίρι του 2018 και μετουσιώθηκε σε πράξη τους τελευταίους δύο μήνες. Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα. Άλλη μία αλήθεια είναι ότι σας ετοιμάζουμε πολλά και όμορφα πράγματα τους επόμενους μήνες, αισιοδοξώντας ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας.

Η συντακτική μας ομάδα, η οποία θα εμπλουτιστεί και άλλο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως θα δείτε έχει ήδη πιάσει δουλειά, για να σας προσφέρει όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Μαζί μας φυσικά θα είναι και τα Eurovision Buddies που τα γνωρίσατε και τα αγαπήσατε την προηγούμενη χρονιά, αλλά και νέες στήλες που θα συζητηθούν.

Κάτι που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι το EurovisionFun είναι το πρώτο δίγλωσσο ελληνικό eurovision site, αφού υποστηρίζει την ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Επιλέγοντας την ελληνική ή αντίστοιχα την βρετανική σημαία, η γλώσσα της ιστοσελίδας μας αλλάζει και μπορείτε να βλέπετε περιεχόμενο και στις δύο γλώσσες. Προς το παρόν έχουμε άρθρα μόνο στα ελληνικά, αλλά σύντομα θα δείτε και τα πρώτα μας αγγλικά άρθρα!

Πιο ανεξάρτητοι, πιο ορεξάτοι και πιο δημιουργικοί από ποτέ σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε και να ζήσετε μαζί μας αυτό το ετήσιο μουσικό ταξίδι, που παρότι επαναλαμβάνεται τα τελευταία 63 έτη, κάθε χρόνο, ξέρει να μας μαγεύει και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Φιλικά,

η συντακτική ομάδα του 

EurovisionFun

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *