Μαυροβούνιο: Το κοινό θα επιλέξει τον εκπρόσωπο στη Eurovision 2019

Οδημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTCG του Μαυροβουνίου, διοργανώνει εθνικό τελικό για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στη Eurovision 2019. Όπως αποκάλυψε σε σημερινή της συνέντευξη η αρχηγός αποστολής, ο νικητής του εθνικού τελικού θα προκύψει μόνο από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Στην παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του RTCG, η αρχηγός αποστολής του Μαυροβουνίου στη Eurovision, Nataša Baranin, υπερασπίστηκε την ανάγκη συμμετοχής της χώρας στο διαγωνισμό, ενώ έδωσε και κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τον εθνικό τελικό που ήδη οι διαδικασίες του έχουν ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν τα χρήματα που μπορούν να αγοράσουν τη διαφήμιση που κερδίζουν στα τρία λεπτά πάνω στη σκηνή της Eurovision, οι συνθέτες του Μαυροβουνίου. Στο ερώτημα για το αν πρέπει να λαμβάνουμε μέρος σαν χώρα στο διαγωνισμό είναι σαν να ρωτάμε αν πρέπει να στέλνουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα, σε έναν αγώνα που οι ελπίδες για νίκη και θρίαμβο είναι ελάχιστες. Η αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης είναι να υποστηρίζει τους εγχώριους δημιουργούς και τους εγχώριους συνθέτες μας που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό, όπως είναι και όλων των υπόλοιπων χωρών.

Η Nataša Baranin διευκρίνισε ότι μετά το τέλος υποβολής συμμετοχών, μια επιτροπή θα επιλέξει τους φιναλίστ που θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό. Ο νικητής θα προκύψει μόνο από την ψηφοφορία του κοινού, χωρίς να υπάρχει αξιολόγηση από κάποια κριτική επιτροπή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *