Με δυναμική παρουσία η διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ στη σύνοδο της EBU

Στηνέδρα της EBU στη Γενεύη πραγματοποιείται στις 30 και 31 Οκτωβρίου η σύνοδος ολομέλειας της ένωσης για τις διεθνείς σχέσεις. Παρούσα και η ΕΡΤ, με την επανασυσταθείσα διεύθυνση διεθνών σχέσεων και την διευθύντρια της Μαρία Κουφοπούλου.

Τα θέματα συζήτησης της συνόδου περιλαμβάνουν μελλοντικές προτεραιότητες για το ραδιόφωνο, ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση και σεμινάριο ενημέρωσης για το MUSNew, αντικατάσταση του δορυφορικού δικτύου και γυναικών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στη μουσική βιομηχανία.

Η ΕΡΤ εκπροσωπήθηκε σε ανώτερο επίπεδο από τη διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων, κα Μαρία Κουφοπούλου, ενώ συμμετείχαν και αντιπρόσωποι από όλα σχεδόν τα μέλη της EBU. Η κα Κουφοπούλου ανέπτυξε τις δράσεις και τις σκέψεις της ΕΡΤ, στον τομέα των διεθνών σχέσεων.

Μονό χαρά μας γεμίζει η εξωστρέφεια που επιδεικνύει η διεύθυνση διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, μετά την επανασύστασή της. Σας θυμίζουμε και την πρόσφατη συνάντηση των Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων της Ν/Α Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη, με τη συνδρομή και της WIFT GR, ενός δικτύου που ως στόχο έχει την προώθηση γυναικών στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ευχόμαστε αυτή η ενεργητικότητα να έχει συνέχεια και φυσικά να αφορά και την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *