Ο Λούης Παναγιώτου εντυπωσίασε στη σκηνή του The Voice

Λίγοι από εσάς θα τον θυμάστε, αφού περάσαν αρκετά χρόνια και ο μικρός Λούης που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2006 στη Junior Eurovision μεγάλωσε! Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice, ο Λούης Παναγιώτου συμμετείχε στις Blind Auditions του πιο πετυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος αυτή την εποχή στην Ελλάδα. Με μία εκρηκτική ερμηνεία, ο Λούης πέρασε στην επόμενη φάση του talent show και θα έχουμε την ευκαιρία να τον ξαναδούμε στα Battles.

Ο Λούης Παναγιώτου μαζί με την Χριστίνα Χριστοφή κέρδισαν τον εθνικό τελικό που το 2006 διοργάνωσε το ΡΙΚ για να επιλέξει τον εκπρόσωπό του στη Junior Eurovision, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Το τραγούδι τους Αγόρια Κορίτσια κέρδισε την 8η θέση και μαζί με τη συμμετοχή του 2004 που επίσης βρέθηκε στην 8η θέση παραμένουν οι δύο καλύτερες θέσεις που έλαβε η Κύπρος στο διαγωνισμό.

To 2011, o Λούης 16 ετών τότε, φθάνει μια ανάσα από τη σκηνή και της κανονικής Eurovision, αφού στο Performance, ένα ιδιότυπο talent show που διοργάνωσε το ΡΙΚ για την επιλογή του εκπροσώπου του στο διαγωνισμό, κατετάγη δεύτερος.

Πλέον ο Λούης αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, λαμβάνοντας πτυχίο Musical Theatre στο Columbia College Chicago επέστρεψε στην Κύπρο όπου πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις.

Στο The Voice ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία Walking On Sunshine, κάνοντας τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Ο Λούης επέλεξε τελικά να ενταχθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του, είδαμε και πλάνα από την συμμετοχή του Λούη στη Junior Eurovision 2006, ενώ το ανέφερε και ο Γιώργος Καπουτζίδης στα backstage.

Δείτε την εμφάνιση του Λούη παρακάτω:

Κι εδώ δείτε την διεκδίκηση του από τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη:

Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε στο Λούη παρά μόνο καλή επιτυχία και στη συνέχεια του show.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *