Στη Ρωσία για ηχογράφηση ο Δημήτρης Κοντόπουλος

ΣτηΡωσία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες όπως είδαμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης, ο Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος. Μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται εκεί για κάποια ηχογράφηση. Θα είναι ο συνθέτης της ρωσικής συμμετοχής στη Eurovision 2019; Έχει μήπως κάποια σχέση το ταξίδι του στη Ρωσία με τη φωτογραφία που ανάρτησε πριν λίγες ημέρες ο Philipp Kirkorov και ανέφερε ότι η Dream Team ξεκινά τις προετοιμασίες της για τον επόμενο Μάιο;

Στο studio για τη Eurovision ο Δημήτρης Κοντόπουλος;

Λίγες ημέρες μόνο πέρασαν από όταν ο Philipp Kirkorov, μαζί με τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Ηλία ΚοκοτόKatya Guseva και Olga Alekseeva φωτογραφίζονταν πάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ξεκινούν τις προετοιμασίες τους για την Eurovision 2019.

Σειρά δημοσιευμάτων τότε είκαζαν ότι η Dream Team θα επιστρέψει και στον επόμενο διαγωνισμό και μάλιστα αυτή τη φορά για τη Ρωσία.

Δύο είναι τα δεδομένα. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρίσκεται στη Ρωσία και βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα σε instastory που ανάρτησε στο προφίλ του, φαίνεται πως είναι στο studio για ηχογράφηση. Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει το οτιδήποτε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Έλληνας δημιουργός συνεργάζεται με πολλούς Ρώσους καλλιτέχνες και πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό το ταξίδι του εκεί, πιθανόν όμως η ηχογράφηση αυτή να έχει άμεση σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση του Kirkorov και η Dream Team να έχει σηκώσει μανίκια για το Τελ Αβίβ. Μαζί του στη Μόσχα είναι και ο Ηλίας Κοκοτός που ήταν επιτελικό στέλεχος στις προηγούμενες συμμετοχές του Δημήτρη Κοντόπουλου στη Eurovision, αλλά και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής.

Το κοινό Eurovision παρελθόν του Philipp Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Ο Philipp Kirkorov και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχουν συνεργασθεί σε έξι προηγούμενες περιπτώσεις. Ξεκίνησαν το 2007 με την Λευκορωσία και το Work Your Magic. Την επόμενη χρονιά έφθασαν μια ανάσα από τη νίκη, με το Shady Lady της Ουκρανίας. Το 2013 επίσης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, με το Αζερμπαιτζάν αυτή τη φορά και το Hold Me. Το 2014 εκπροσωπούν για πρώτη φορά τη Ρωσία με το Shine. Το 2016 θα κερδίσουν την τηλεψηφοφορία και την τρίτη θέση γενικά, πάλι με τη Ρωσία και το You’re The Only One. Φέτος, εκπροσώπησαν τη Μολδαβία με το My Lucky Day. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κοινές τους συμμετοχές βρέθηκαν στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας.

dream team

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος συμμετείχε ως συνθέτης άλλες τρεις φορές στο διαγωνισμό, το 2009 για την Ελλάδα με το Σάκη Ρουβά και το This Is Our Night, το 2017 με τη Demy και το This Is Love και πάλι για τη χώρα μας, ενώ φέτος έγραψε μαζί με την Sandra Bjurman το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, X My Heart.

Από το New Wave στη Eurovision;

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα πάντως που θέλουν έναν εκ των δύο καλλιτεχνών, που βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις στο φετινό New Wave Festival (Dan Rosin και Darya Antonyuk). Όπως ίσως θα θυμάστε, στην τρίτη θέση βρέθηκε η δική μας Demy, με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, δείτε παρακάτω την συνεργασία επί σκηνής του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Philipp Kirkorov, στο περσινό New Wave Festival:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *