Στο The Voice με φόρα ο Νέαρχος Ευαγγέλου

ΣτοThe Voice την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον πολύ ταλαντούχο ερμηνευτή και τραγουδοποιό, Νέαρχο Ευαγγέλου, να διαγωνίζεται στις Blind Auditions. Ο Νέαρχος που είναι γνωστός στους fans της Eurovision από τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Κύπρου το 2015, γύρισε εύκολα τις καρέκλες και των τεσσάρων coaches και πέρασε με φόρα στην επόμενη φάση του talent show, που και φέτος σκίζει στους πίνακες της τηλεθέασης.

O Νέαρχος ενθουσίασε και τους τέσσερις κριτές του The Voice

Ο Νέαρχος που ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα, αφού ολοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνει τα πρώτα του βήματα στα μουσικά πράγματα της χώρας, πραγματοποιώντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Στο The Voice ερμήνευσε το τραγούδι Radioactive των Imagine Dragons και όχι απλά έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν για τη φωνή του, αλλά άκουσε και από τις καλύτερες κριτικές που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν σκληρή μάχη για να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα τους, με τον τελευταίο να είναι ο νικητής, αφού ο Νέαρχος δήλωσε επισήμως “τυμπανιστής”.

Η συμμετοχή του Νέαρχου στο Eurovision Song Project

Το 2015  ο Νέαρχος συμμετείχε στο Eurovision Song Project, τον εθνικό τελικό του ΡΙΚ για την επιλογή της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision.

Μαζί με τη Χάρις Σάββα, με ένα δικό του τραγούδι το Δειλά Δεν Αγαπώ, φθάνουν μέχρι τα έξι καλύτερα τραγούδια κερδίζοντας την αγάπη του κοινού, αλλά και την εκτίμηση της κριτικής επιτροπής.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο Νέαρχο και να εντυπωσιάσει με τον ίδιο τρόπο και στην επόμενη φάση του The Voice, τα Battles!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *