Το 1in360 επιστρέφει για τη Eurovision 2019;

Το1in360 ήταν το πρώτο διαδικτυακό talent show, που χρησιμοποιήθηκε μάλιστα από τον Άγιο Μαρίνο για την επιλογή του εκπροσώπου του στη Eurovision 2018. Οι παραγωγοί του 1in360 μας ενημερώνουν ότι βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή του σόου, και την τρέχουσα σεζόν.

Αν και όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του 1in360 στο Facebook, η αρχική σκέψη ήταν να επιστρέψουν το 2020 σε μεγαλύτερες μάλιστα διαστάσεις, αφού αντιμετώπιζαν προβλήματα για την επαναφορά του φόρματ στη Eurovision 2019, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και πιθανόν σύντομα να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Δεν διευκρινίζεται αν το 1in360 επιστρέψει για τον Άγιο Μαρίνο ή κάποια άλλη χώρα. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι στην περίπτωση που τελικά επιστρέψει θα είναι μεγαλύτερο.

Νικητές του φετινού 1n360 ήταν οι Jessika με την Jenifer Brening και το τραγούδι Who You Are, με το οποίο εκπροσώπησαν τον Άγιο Μαρίνο στη Λισαβόνα, καταλαμβάνοντας την 17η θέση στον δεύτερο ημιτελικό. Το 1in360 στιγματίστηκε από τις συνεχείς αλλαγές στους κανονισμούς, την αλλοίωση της διαδικτυακής ψηφοφορίας, αφού κάποιοι υποψήφιοι συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες ψήφους σε λίγες ώρες, αλλά και το γεγονός ότι στην τελική φάση της ψηφοφορίας οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, εν είδη χορηγών, για να λάβουν το maximum των ψήφων από το κοινό.

Στα θετικά μπορούμε να βάλουμε το πρωτότυπο της ιδέας, αλλά και το ότι έδινε την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη τραγουδιστές, από όλο τον κόσμο να προβάλουν το ταλέντο τους.

Παρακάτω δείτε το νικητήριο τραγούδι του 1in360, Who You Are, από τη βραδιά του τελικού του 1in360:

Θα θέλατε να δείτε το 1in360 να επιστρέφει; Σε ποια χώρα θα ήταν κατάλληλη διαδικασία ως εθνικός τελικός;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *