1st SGS FAMILY PETS FESTIVAL: Με μεγάλη επιτυχία το ξεχωριστό φιλοζωικό event

1st SGS FAMILY PETS FESTIVAL – Με μεγάλη επιτυχία και αποκορύφωμα μία μοναδική συναυλία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο φεστιβάλ ζώων. Πρόκειται για  ένα ξεχωριστό φιλοζωικό event που διοργάνωσε η Save a Greek Stray σε συνεργασία με την Panik Records. Με αφορμή την Παγκόμια Ημέρα Ζώων, στο φεστιβάλ ήρθαν σε επαφή άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τους σκύλους.

Μικροί και μεγάλοι, πολλοί με παρέα τους τετράποδους φίλους τους, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Μαρίνα Φλοίσβου. Στο 1ο SGS Family & Pets Festival όλοι ενημερώθηκαν για τα ζώα συντροφιάς και είχαν την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων. Επίσης ψυχαγωγήθηκαν με παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar και τραγούδια.

1ο SGS Family & Pets Festival

Το event κορυφώθηκε με μία μεγάλη, μοναδική συναυλία δίπλα στη θάλασσα, στην οποία έδωσαν τον ρυθμό τους οι Playmen, οι πιο σημαντικοί Έλληνες DJs και παραγωγοί της τελευταίας δεκαετίας και παρουσίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στο stage ανέβηκαν οι Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Courtney Parker και Tamta, που ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους, ενώ στο φινάλε οι Panik Artists επεφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας μία ιδιαίτερη διασκευή του «One Love» του Bob Marley!

Δείτε φωτογραφίες από το 1ο SGS Family & Pets Festival:

1ο SGS Family & Pets Festival

1ο SGS Family & Pets Festival

1ο SGS Family & Pets Festival

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *